Manisa Alaşehir, MASKİ ile dönüşümü yaşayacak


Gündem 13.06.2021 20:00:00 0
Manisa Alaşehir, MASKİ ile dönüşümü yaşayacak

Manisada altyapı çalışmaları başlanan Alaşehire bağlı Kemaliye mahallesini ziyaret eden MASKİ Genel Müdürü Burak Aslay, mahalle sakinlerini planlanan çalışmaları hakkında bilgilendirdi.

MANİSA (İGFA) - Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürü Burak Aslay, altyapı çalışmalarının başladığı, belde durumundan mahalleye dönüşen Kemaliye mahallesini ziyaret etti. Ziyarette, Genel Müdür Aslay’a MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Erman Aydınyer, geçtiğimiz dönem Alaşehir Belediye Başkanı olarak görev yapan ve MHP MYK Üyesi Ali Uçak, MHP İlçe Başkanı Necdet Türk ve Yönetimi, AK Parti İlçe Başkanı Yaşar Demirel, CHP Alaşehir Meclis Üyesi Bayram Yiğit, MASKİ İlçe Hizmetleri Dairesi Başkanı Serpil Çakır, Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı Şube Müdürü Hilmi Serkan Emir, Alaşehir Muhtarlık İşleri Şube Müdürü Himmet Güneş ve MASKİ İlçe Şefi Mustafa Korkusuz da eşlik etti.
Kemaliye’de Mahalle Muhtarı Mehmet Alakent, mahalle sakinleri ve Soğanlı, Toygar, İsmetiye, Kasaplı, Gülpınar, Çağlayan, Delemenler mahalle muhtarlarıyla buluşan Genel Müdür Burak Aslay, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün selamlarını iletti. Genel Müdür Aslay, bu günlerde denizlerimizde müsilaj (deniz salyası) sorunuyla karşı karşıya olunduğunu anımsatarak, bunun yeterli arıtma olmamasından kaynaklandığını dile getirdi. "Bizler Alaşehir’deki yetersiz olan arıtma tesisini 38 milyon TL bedelle yeniledik" diyen Aslay, "Arkasından büyük mahallelerimizden biri olan Kavaklıdere’ye de bir atıksu arıtma tesisi kazandırdık. Toplamda 43 milyon TL bu atıksu arıtma tesislerimize yatırım yaptık. Kemaliye mahallemizin de alt ve üstyapısından sonra inşallah sıra atıksu arıtma tesisine de gelecek” diye konuştu.


Kültürel 5 bin 'GençKart'landı! Kültürel 5 bin 'GençKart'landı!
Başkan Büyükkılıç, KAYÜ’de öğrencilerle iftar sofrasında buluştu Başkan Büyükkılıç, KAYÜ’de öğrencilerle iftar sofrasında buluştu
Kocaeli'de çiftçinin yüzü gülüyor Kocaeli'de çiftçinin yüzü gülüyor
Gelirde yıllık beyan ve ödeme süreleri uzatıldı Gelirde yıllık beyan ve ödeme süreleri uzatıldı
Başkan Aktaş: "Gençlerin hayatına değer katacağız" Başkan Aktaş: "Gençlerin hayatına değer katacağız"