Manisa Atatürk Kent Parkta COVID-19 denetimi

Manisada COVID-19 önlemleri kapsamında, halkın yoğun olarak kullandığı Atatürk Kent Parkında denetim gerçekleştirildi.


Gündem 3.04.2021 17:30:00 0
Manisa Atatürk Kent Parkta COVID-19 denetimi
MANİSA (İGFA)- Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınına karşı denetimler sürüyor. Bu kapsamda Manisa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı ile Yunusemre Kaymakamlığının oluşturduğu denetim komisyon işbirliğinde Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından şehre kazandırılan Atatürk Kent Parkında denetim gerçekleştirildi. Denetime Manisa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Mustafa Duman, Güzelyurt Mahalle Muhtarı Aynur Tava, Denetim Komisyonunda yer alan Yunusemre İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve ilçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü yetkilileri katıldı. Vatandaşların HES kodu sorgulamasının ardından içeriye alındığı Atatürk Kent Parkında yapılan denetimde, sosyal mesafe ve maske kontrolleri yapıldı. Ayrıca vatandaşların koronavirüs önlemleri kapsamında uygulanan kurallara uyulmaları noktasında sesli anonslar yapıldı. Koronavirüs önlemleri doğrultusunda gerçekleştirilen denetimlerin periyodik olarak sürdürüleceği belirtildi.

Başkan Başdeğirmen: İstediklerini yazsınlar, istediklerini çizsinler sandığın dibine gömüldüler Başkan Başdeğirmen: İstediklerini yazsınlar, istediklerini çizsinler sandığın dibine gömüldüler
Mehmet Şimşek : Yeni Burdur’u iktidarıyla muhalefetiyle el ele vererek inşa edeceğiz Cumhur ittifakı Burdur Belediye Başkan adayı Mehmet Şimşek kendi sosyal medya hesabı üzerinden “Burdur Tramvay” projesinin tanıtım filmini paylaştı.
Bakan Bayraktar: Nisanda elektrik ve doğal gaz fiyatlarında değişiklik olmayacak Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Uşak'ta yaptığı açıklamada Sakarya gaz sahasının daha kuzeybatısında bir sahada yeni bir kuyu kazıldığını belirterek, seçim sonrası nisan ayında elektrik ve doğal gaz fiyatları
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yerel seçim paylaşımı: Mitingler tamamlandı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere ilişkin "Millî iradenin tecelli aracı olan sandık, 85 milyon olarak hepimizin namusuna emanettir." ifadelerini kullandı.
Göynük pazar alanı tamamlanıyor Göynük pazar alanı tamamlanıyor