Manisa Atatürk Mahallesinin yarım asırlık sevinci


Gündem 22.10.2021 10:00:00 0
Manisa Atatürk Mahallesinin yarım asırlık sevinci

Muğla Büyükşehire bağlı MASKİ Genel Müdürlüğü, Yunusemre ilçesine bağlı Atatürk Mahallesinde yağışlı havalarda su birikintilerinin yaşandığı sokakta 200 metre yağmur suyu hattı imalatı gerçekleştirerek yaklaşık 50 yıllık soruna son verdi.

MANİSA (İGFA) - Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde vatandaşların altyapı ihtiyaçlarına yönelik çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda Kanalizasyon Dairesi Başkanlığı ekipleri, Yunusemre ilçesine bağlı Atatürk Mahallesi'nde yağışlı havalarda su birikintilerinin yaşandığı 5909 sokak ve 5943 sokağın kesiştiği noktada 200 metrelik yağmur suyu hattı imalatı gerçekleştirerek bölgede yaşayan vatandaşların sorununa son verdi.



Atatürk Mahalle Muhtarı Bedir Kılıç, mahallesinde yaklaşık 50 yıldır yaşadıkları bu sorunun yapılan bu çalışmayla ortadan kalkacağına inandığını belirtti. Muhtar Kılıç, “Üst kottaki mahallelerden bizim de ara sokaklarımızdan toplanıp gelen yağmur suları, 5909 ve 5943 sokak kesişiminden geçen noktada birikiyor, halkımızın evine yağmur suları giriyordu. Bu sorunun giderilmesi için MASKİ Genel Müdürlüğümüze dilekçe verdik. Sağ olsun onlar da gelip yerinde tespit ve durum değerlendirmesi yaptılar. Cengiz Başkanımızın talimatlarıyla 50 yıllık bu sorunumuzun çözüleceğine inanıyoruz. İnşallah bir daha halkımızın evine yağmur suyu girmeyecek. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’e ve emeği geçen herkese şahsım ve mahalle sakinlerim adına çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Rektör Yılmaz, öğrencilerle güzel havada kitap okudu Rektör Yılmaz, öğrencilerle güzel havada kitap okudu
Bakan Tekin'den Erzurum'a ziyaret Bakan Tekin'den Erzurum'a ziyaret
Kış lastiği zorunluluğu 1 Nisan'da bitiyor Kış lastiği zorunluluğu 1 Nisan'da bitiyor
Teknopark İstanbul ile ASELSAN'dan işbirliği Teknopark İstanbul ile ASELSAN'dan işbirliği