Manisa BBSK, genç nesil için ziyaretler yapıyor

Manisa Büyükşehir Belediyespor Basketbol Şubesi, Manisayı spor şehri yapmayı hedef haline getirerek genç nesillere ulaşmak için okul ziyaretleri gerçekleştiriyor.


Gündem 12.10.2021 15:30:00 0
Manisa BBSK, genç nesil için ziyaretler yapıyor

MANİSA(İGFA)- Spor çağında olan öğrencilere ulaşmak için Basketbol Şubesi tarafından  yapılan ziyaretler kapsamında takım Genel Menajeri Nihat Mala, MER Kolejini ziyaret ederek Okul Müdürü Mehmet Kanca ile bir araya geldi.

Takım Menajeri Nihat Mala ve Altyapı Koordinatörü Ekrem Öztürk, Okul Müdürü Mehmet Kanca ile bir araya geldi. Takım Menajeri Nihat Mala, il genelinde spor çağında olan her öğrenciye ulaşmak için çalıştıklarını ifade ederek, Manisa’yı spor şehri yapma konusunda eğitim kurumlarının yapısı ve yapılanmasının önemli olduğuna vurgu yaptı. Mala, spora bakış açısı ve göstermiş oldukları ilgi nedeniyle MER Koleji yetkililerine teşekkür etti. Okul Müdürü Mehmet Kanca da nazik ziyaret için teşekkürlerini iletti. Ziyarette okulun spor alanları da incelendi.


Yeşil Dönüşüm toplantısına sanayicilerden yoğun ilgi Yeşil Dönüşüm toplantısına sanayicilerden yoğun ilgi
Üniversite öğrencilerinden Mudanya'ya tarihi gezi Üniversite öğrencilerinden Mudanya'ya tarihi gezi
Vali Gökmen Çiçek Turizm Haftasını öğrencilerle kutladı Vali Gökmen Çiçek Turizm Haftasını öğrencilerle kutladı
A Milli Kadın Hentbol Takım'ın EURO 24'teki rakipleri belli oldu A Milli Kadın Hentbol Takım'ın EURO 24'teki rakipleri belli oldu
Isparta Belediyesi dalgıçları gölde temizlik çalışması yaptı Isparta Belediyesi dalgıçları gölde temizlik çalışması yaptı