Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ergün, Gazeteci Yavuz Donatı ağırladı

Sabah Gazetesi Köşe Yazarı Yavuz Donat ve Manisa Gazeteciler Cemiyeti Onursal Başkanı Ertuğrul Aytaç, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e konuk oldu.


Gündem 9.10.2021 14:00:00 0
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ergün, Gazeteci Yavuz Donatı ağırladı

MANİSA(İGFA)- Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Yavuz Donat’ı makamında ağırladı. Donat, Büyükşehir Belediyesinin yeni hizmet binasının da hayırlı olmasını temenni etti. 

Yeni proje olan hizmet binasını tanıtan Başkan Ergün, binanın içerisinde otel ve AVM olduğunu söyledi. Başkan Ergün, ziyarette Yavuz Donat'a, Manisa Büyükşehir Belediyesinin katkılarıyla ve 38 akademisyenin çalışmalarıyla hazırlanan “Yüzüncü Yılında Milli Mücadele Döneminde Manisa” adlı 4 ciltlik eseri hediye etti.


 


Antalya’da güzellik buluşması Uluslararası ‘Güzellik, Estetik ve Kozmetoloji” Çalıştayı başladı Antalya’da güzellik akademisyenleri ile uzmanlarının buluştuğu, 4 gün sürecek Uluslararası ‘Güzellik, Estetik ve Kozmetoloji” Çalıştayı (Beautycare 2024) başladı. Ç
‘Minik Eller Büyük Hayaller’ Projesi İzmir’de tüm hızıyla sürüyor ‘Minik Eller Büyük Hayaller’ Projesi İzmir’de tüm hızıyla sürüyor
Muğla Valisinden Başkan Aras’a ziyaret Muğla Valisinden Başkan Aras’a ziyaret
Manisa'da Büyükşehir MCBÜ işbirliği Manisa'da Büyükşehir MCBÜ işbirliği
Kocasinan’da 3 gün sürecek çocuk şenlikleri başladı Kocasinan’da 3 gün sürecek çocuk şenlikleri başladı