Manisa Büyükşehir’den Kula’ya ziyaret


Gündem 11.06.2021 14:30:00 0
Manisa Büyükşehir’den Kula’ya ziyaret

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu, Büyükşehir Belediyesi Kula Muhtarlık İşleri Şube Müdürlüğü ile Kula Belediyesine ziyarette bulundu.

MANİSA (İGFA) - Manisa Büyükşehir Belediyesinin Kulada gerçekleştirdiği çalışmaları yerinde incelemek üzere ilçeye giden Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu, Büyükşehir Belediyesi Kula Muhtarlık İşleri Şube Müdürlüğü ile Kula Belediyesine ziyarette bulundu. Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozluya, Fen İşleri Daire Başkanı Uğur Topkaya ve teknik personeller de eşlik etti.

İlk olarak Kula Muhtarlık İşleri Şube Müdürlüğüne giden Genel Sekreter Yardımcısı Öztozlu, Muhtarlık Hizmetleri Şube Müdürü Faik Şentürk ve ilçede görev yapan Büyükşehir Belediyesi personelleriyle bir araya geldi. Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu, Fen İşleri Daire Başkanı Uğur Topkaya, Büyükşehir Belediye Meclis Üyeleri İbrahim Kilimci, Mustafa Uygun ve Nedim Güner, Kula Muhtarlık Hizmetleri Şube Müdürü Faik Şentürk ve teknik personeller ile birlikte Kula Belediyesini ziyaret etti. Ziyarette ilçeye gerçekleştirilen çalışmaların son durumu hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.


Isparta'da köylüler yağmur için ellerini semaya açtı Isparta'da hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi ve kuraklık tehlikesine karşı köylüler yağmur duasına çıktı.
BÖCEK'TEN HAYVAN ÜRETİCİLERİNE YALAMA TAŞI DESTEĞİ Antalya Büyükşehir Belediyesi, yayla ve kırsaldaki hayvancılık faaliyetlerinin devamlılığı için bugüne kadar kent genelinde görülmemiş-duyulmamış bir desteğe imza attı.
CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ
AKSU’DA 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ Antalya Aksu Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı Aksu Güreş Sahası'nda "23 Nisan Çocuk Şenlikleri" ile kutlayacak.
"Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı "Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı