Manisa Büyükşehir’den şehit ailesine duygulandıran jest


Gündem 18.07.2021 15:30:00 0
Manisa Büyükşehir’den şehit ailesine duygulandıran jest

Ahmetli ilçesi Dereköy Mahallesi’nde yaşayan şehit ailesinin yol talebine Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün kayıtsız kalmadı. Başkan Ergün’ün talimatıyla, Astsubay Başçavuş Halit Zilani Çelikin baba ocağının mahalle ile bağlantısını sağlayan yolda asfalt çalışması başlatıldı.

MANİSA (İGFA) - Ahmetli ilçesi Dereköy Mahallesi’nde yaşayan şehit Astsubay Başçavuş Halit Zilani Çelikin anne ve babasının yol çağrısı üzerine Manisa Büyükşehir Belediyesi harekete geçti. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün talimatıyla, şehit Astsubay Başçavuş Halit Zilani Çelikin baba ocağının mahalle ile bağlantısını sağlayan yolda asfalt çalışması başlatıldı. Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu da başlatılan çalışmanın ardından Yol Yapım, Bakım ve Onarım Dairesi Başkanı Kurtuluş Kuruçay, Zabıta Dairesi Başkanı Mustafa Duman ve Ahmetli Muhtarlık İşleri Müdürü Nilhan Kılıç ile birlikte şehit ailesini ziyaret etti.

Şehit anne ve babasının ellerinden öpen Başkan Ergün’ün selamlarını ileten Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu, “Başkanımızın talimatıyla yolda çalışma başlattık. Bayram öncesi de sizi ziyaret ederek elinizi öpmek istedik” dedi.

Yol çalışması nedeniyle memnuniyetini dile getiren Şehit Astsubay Başçavuş Halit Zilani Çelikin babası Mehmet Çelik de Cengiz başkanımıza gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür ederim.  Allah razı olsun” dedi.

Konuşmaların ardından eller semaya açıldı. Şehit Astsubay Başçavuş Halit Zilani Çelikin ruhuna ithafen dualar okundu. Okunan duaların ardından Öztozlu, şehidimizin anne ve babasına şanlı Türk bayrağımızı hediye etti.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Karacabey'de gönülleri buluşturan iftar sofrası Karacabey'de gönülleri buluşturan iftar sofrası
Sapanca Gölü'nde aralıksız çalışma Sapanca Gölü'nde aralıksız çalışma
Kocaeli'de 27 Mart’a özel prömiyer Kocaeli'de 27 Mart’a özel prömiyer
Konya'da hafızlık öğrencileri iftar programında buluştu Konya'da hafızlık öğrencileri iftar programında buluştu