Manisa Büyükşehir karate branşını tanıttı


Gündem 6.07.2021 15:30:00 0
Manisa Büyükşehir karate branşını tanıttı

Gelecek nesillere daha sağlıklı bireyler yetiştirmek amacıyla, gençleri sporla buluşturmaya devam eden Manisa Büyükşehir Belediyespor, bünyesine yeni bir branşı daha ekledi.  

MANİSA (İGFA) - Sporun daha çok yayılmasına ve gençleri spora daha çok çekmek için çeşitli branşlarda faaliyet gösteren Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü, bünyesine karate branşını da ekledi. Tevfik Lav Spor Tesisleri’nde gerçekleşen karate branşının tanıtımında Manisa Büyükşehir Belediyespor Yönetim Kurulu Üyesi Engin Altun ve Haşim Elmalı da yer aldı.

Tanıtımda karate branşı sporcuları ve antrenör Ali Eşsiz, Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü çatısı altında olmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirterek Manisa’yı ve ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceklerini kaydetti. Karate sporcusu Kevser Koparan ise Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü bünyesine kendilerini kabul ettikleri için mutlu olduğunu belirterek teşekkürlerini iletti.

Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Haşim Elmalı, Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü bünyesine bir branşı daha eklediklerini belirterek, “Manisa’da faaliyet gösteren karate branşında Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü bünyesine dahil ederek, sporcu ordumuzu biraz daha genişleterek, büyüttük. Daha çok sporcuya hizmet etmek, ulusal ve uluslararası düzeyde başarının geleceğine inandığımız bir branş” diye konuştu.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin! Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak
Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi
Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı