Manisa Büyükşehir, muhtar ziyaretlerini sürdürüyor


Gündem 7.07.2021 13:30:00 0
Manisa Büyükşehir, muhtar ziyaretlerini sürdürüyor

Manisa Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanı Ergün Aksoy, Demirci ilçesi ziyaretinde mahalle muhtarlarını yerinde ziyaret ederek talep ve görüşlerini aldı ayrıca seçim heyecanı yaşayan Çataloluk Mahalle Muhtarı Mustafa Çengel’i tebrik etti.  

MANİSA (İGFA) - Manisa Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanı Ergün Aksoy, ilçe ziyaretlerine tüm hızıyla devam ederken, ziyaretlerinin son durağı Demirci ilçesi oldu. Başkan Aksoy, ilçe ziyaretinde Demirci Muhtarlar Derneği Başkanı ve Söğütçük Mahallesi Muhtarı Mustafa Çiftçi ile yönetimine ziyarette bulundu.

Ziyarette dernek yöneticileri Tekeler Mahallesi Muhtarı Abdurrahman Ünlü, Şehkeküstü Mahallesi Muhtarı Mehmet Dinçer ve Kuzeyir Mahallesi Muhtarı Arif Çimen de hazır bulundu. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün selamlarını ileten Başkan Aksoy, muhtarlara çalışmalarında başarılar diledi. Demirci Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Çiftçi ve dernek üyesi muhtarlar, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün çalışmalarından oldukça memnun olduklarını ifade ederken, yapılan çalışmalardan dolayı teşekkürlerini iletti.


Vekil Yontar: "Seçimin kaybedeni halkı yok sayanlar, kazanan ise halk" Vekil Yontar: "Seçimin kaybedeni halkı yok sayanlar, kazanan ise halk"
Gemlik'te çevreyi kirletenlere zabıta müdahalesi Gemlik'te çevreyi kirletenlere zabıta müdahalesi
41 ilde 'Narkoçelik-12'! 268 gözaltı 41 ilde 'Narkoçelik-12'! 268 gözaltı
TOFAŞ dörtlü final biletini kaptırdı TOFAŞ dörtlü final biletini kaptırdı
İstanbul Boğazı'nın kalbinden 'Jazz' hazırlığı İstanbul Boğazı'nın kalbinden 'Jazz' hazırlığı