Manisa Büyükşehir Selendi’de muhtarları dinledi


Gündem 15.07.2021 11:30:00 0
Manisa Büyükşehir Selendi’de muhtarları dinledi

Manisa Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığı, Selendi Muhtarlar Derneği’ni ziyaret ederek, mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.

MANİSA (İGFA) - Manisa Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanı Ergün Aksoy, daire başkanlığı personeliyle birlikte Selendi Muhtarlar Derneği’ni ziyaret etti. Dernek Başkanı ve aynı zamanda Çamlıca Mahallesi Muhtarımız Bünyamin Demir tarafından karşılanan Büyükşehir Belediyesi heyeti, dernekte mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. Ziyarette Tepeynihan Mahallesi Muhtarı Hamit Özkaya, Yenice Mahallesi Muhtarı Faruk Köse, Şerefiye Mahallesi Muhtarı Muhsin Yılmaz, Gölbaşı Mahallesi Muhtarı Talat Akyıldız ve Mıdıklı Mahallesi Muhtarı Mehmet Ali İnce de hazır bulundu.

Selendi ilçesine yapılan hizmetlerin ve yerine getirilmesi talep edilen işlerin görüşüldüğü ziyarette, Selendi Muhtarlar Derneği Başkanı Bünyamin Demir, Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü ekiplerine teşekkür ederek, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e selamlarını iletti.

Selendi Muhtarlar Derneği ziyaretinin ardından Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanı Ergün Aksoy, Selendi Belediye Başkan Yardımcısı Aşkın Akkoç’a da nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarette, yapılan ve yapılacak çalışmalar hakkında istişarelerde bulunuldu.


Burdur'da su kaynakları arttırılacak! Çalışmalar incelendi! DSİ 18. Bölge Müdürü Osman Erkan, Tefenni Beyköy'de sondaj çalışmaları hakkında incelemelerde bulundu. DSİ'nin Burdur'daki su kaynaklarını geliştirmek için çalışmaları devam ediyor.
ISUBÜ ile Pakistan Kinnaird Üniversitesi arasında işbirliği Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi ile Pakistan Kinnaird Üniversitesi arasında akademik işbirliği protokolü imzalandı.
Isparta turizm ve gastronomi derneği resmen kuruldu Isparta'da turizm ve gastronomi alanında faaliyet gösterecek olan "Isparta Turizm ve Gastronomi Derneği"nin resmi açılışı gerçekleştirildi.
Danayiyen şampiyonu makamında ağırladı Isparta Gençlik ve Spor İl Müdürü Mahmut Danayiyen, Türkiye Şampiyonu Bade Su Doğan’ı makamında ağırladı.
Perşembe günü (yarın) Toz Taşınımı Dikkat! Perşembe günü (yarın) Toz Taşınımı Dikkat!