Manisa Büyükşehir Zabıtası, ilçelerdeki güvenlik personellerini ziyaret

Manisa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı, hafta sonu Turgutlu, Salihli ve Alaşehir ilçelerini ziyaret ederek, güvenlik personeliyle bir araya geldi.


Gündem 18.04.2021 17:00:00 0
Manisa Büyükşehir Zabıtası, ilçelerdeki güvenlik personellerini ziyaret

MANİSA (İGFA) - Manisa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanı Mustafa Duman, Turgutlu, Salihli ve Alaşehir ilçelerine yaptığı ziyaretlerde kısmi kapanma ve kısıtlamalarla ilgili bilgilendirme yaparak, maske, mesafe ve temizlik kurallarına azami derecede riayet edilmesi noktasında hatırlatmada bulundu.

Turgutlu ziyaretinde Irlamaz Rekreasyon Alanı’nda güvenlik personeliyle de bir araya gelen Daire Başkanı Duman, burada bulunan ve mevsim koşulları nedeniyle yıpranan Türk bayrağının da yenisiyle değiştirilmesini sağladı. Salihli ilçesinde Şehirlerarası Otobüs Terminali ve Manisa Büyükşehir Belediyesi Şantiyesi’nde bulunan güvenlik personelleri ile buluşan Duman, ilçe ziyaretlerini Alaşehir ile noktaladı.  


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Seçmenler nasıl oy kullanacak? Oy pusulaları kaç zarfa konulacak? Seçmenler nasıl oy kullanacak? Oy pusulaları kaç zarfa konulacak?
Bursa Yenişehir'de 'hayvan refahı' eğitimi Bursa Yenişehir'de 'hayvan refahı' eğitimi
Nevşehir'de ödüllü sınavın sonuçları açıklandı Nevşehir'de ödüllü sınavın sonuçları açıklandı
Bitki koruma sektöründe KEP dönemi Bitki koruma sektöründe KEP dönemi