Manisa Büyükşehirden Akhisara yatırım


Gündem 30.10.2021 16:30:00 0
Manisa Büyükşehirden Akhisara yatırım

Manisa Büyükşehir Belediyesi, il genelindeki çalışmalarını sürdürürken, yapılan çalışmalar ilçe bazında da devam ediyor. Akhisar ilçesinde devam eden alt yapı ve üst yapı çalışmalarını Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

MANİSA (İGFA) - Manisa Büyükşehir Belediyesi şehrin geleceği için yatırımlarına devam ediyor. Belirlenen program kapsamında 17 ilçede devam eden çalışmalar Akhisar ilçesinde de ekiplerin koordineli çalışmasıyla sürüyor. Akhisar ilçesinde devam eden alt yapı ve üst yapı çalışmalarını Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu, yerinde inceleyerek, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Akhisar Muhtarlık İşleri Şube Müdürü Aybars Özbilgin, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün talimatları ile Akhisar ilçesi Hilaliye Caddesi ve 15 sokakta alt yapı çalışmalarına başladıklarını dile getirirken, içme suyu bağlantıları ve yangın hidratları tamamlandıktan sonra üst yapıya geçeceklerini söyledi.

Manisa Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Doğan Ensivri da Akhisar'a yapılan 21.5 buçuk milyon liralık yatırımın ilçeye 2019 yılından bu yana belediyecilik anlamında yapılanların en büyüği olduğunu kaydetti.

 


MHP heyetinden Başkan Er’e ziyaret MHP heyetinden Başkan Er’e ziyaret
Çayırova Belediyesi, son hafta Mersin deplasmanında Çayırova Belediyesi, son hafta Mersin deplasmanında
Bursa'da başarılı öğrenciler ödüllendirildi Bursa'da başarılı öğrenciler ödüllendirildi
Bursa'da ziraat mühendislerine 'kontrol görevlisi' eğitimi Bursa'da ziraat mühendislerine 'kontrol görevlisi' eğitimi
Marmaris’te derelerde temizlik çalışması Marmaris’te derelerde temizlik çalışması