Manisa Büyükşehire Bakan Soyludan teşekkür belgesi


Gündem 8.11.2021 13:00:00 0
Manisa Büyükşehire Bakan Soyludan teşekkür belgesi

Batı Karadeniz bölgesinde meydana gelen sel felaketi sonrasında bölgedeki çalışmalara verdiği destekler nedeniyle, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tarafından Manisa Büyükşehir Belediyesine teşekkür belgesi gönderildi.

MANİSA(İGFA)- Manisa Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı ekipler, Ağustos ayında Batı Karadeniz bölgesinde meydana gelen sel afeti sonrasında da hızla afet bölgesine ulaştı. Cansiperane yürütülen çalışmalara verdiği destekten dolayı İçişleri Bakanlığı tarafından Manisa Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür belgesi gönderildi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi'ne yaptığı yardımlardan dolayı teşekkür belgesi gönderen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Batı Karadeniz’de meydana gelen sel afetinden sonra devlet-millet dayanışmasının en güzel örneğini sergileyerek yaraların el birliğiyle sarılması için bölgede fedakârca yürüttüğünüz çalışmalarla, afetzede vatandaşlarımıza sunduğunuz maddi-manevi destekle 'Ben de varım!' dediğiniz için sonsuz teşekkürlerimle…" dedi. 


Isparta'da köylüler yağmur için ellerini semaya açtı Isparta'da hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi ve kuraklık tehlikesine karşı köylüler yağmur duasına çıktı.
BÖCEK'TEN HAYVAN ÜRETİCİLERİNE YALAMA TAŞI DESTEĞİ Antalya Büyükşehir Belediyesi, yayla ve kırsaldaki hayvancılık faaliyetlerinin devamlılığı için bugüne kadar kent genelinde görülmemiş-duyulmamış bir desteğe imza attı.
CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ
AKSU’DA 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ Antalya Aksu Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı Aksu Güreş Sahası'nda "23 Nisan Çocuk Şenlikleri" ile kutlayacak.
"Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı "Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı