Manisa Canlı Hayvan Borsası’nda ilaçlama çalışmaları


Gündem 9.07.2021 15:30:00 0
Manisa Canlı Hayvan Borsası’nda ilaçlama çalışmaları

Manisa Büyükşehir Belediyesi, yaklaşan kurban bayramı öncesinde hayvan satış alanı olan Canlı Hayvan Borsasında halk ve çevre sağlığı açısından gerekli olan ilaçlama çalışmalarını sürdürüyor.

MANİSA (İGFA) - Sağlık İşleri Daire Başkanlığı Haşere ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince yürütülen çalışmalar kapsamında karasinek tuzağı ve ip asımı yapıldı. Mist blower cihazı ile de gerekli uygulamalar gerçekleştirildi.  

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Kurban bayramı öncesinde Canlı Hayvan Borsasında ilaçlama çalışmaları gerçekleştiriyor. Vatandaşların dini vecibelerini ve kurbanlık alışverişini yapacakları alanda ilaçlama çalışmalarını başlatan Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı Haşere ile Mücadele Ekipleri, Canlı Hayvan Borsasında karasinek, sivrisinek ve haşerelere karşı gerekli önlemlerini aldı.

Halk sağlığı ve çevre sağlığının korunması amacıyla Sağlık İşleri Daire Başkanlığı Haşere ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince yürütülen ilaçlama çalışmalarını Haşere ile Mücadele Şube Müdürü Firuze Ak da yerinde takip etti.


Başkan Büyükkılıç’tan çiftçiye 18 milyon TL'lik destek Başkan Büyükkılıç’tan çiftçiye 18 milyon TL'lik destek
Küflenen ekmeği tüketmeyin! Küflenen ekmeği tüketmeyin!
Kocaeli'de Yakup Altun Stadında sentetik çim serimi Kocaeli'de Yakup Altun Stadında sentetik çim serimi
Bursa'da ücretsiz tiyatro gösterimi Bursa'da ücretsiz tiyatro gösterimi
Bursa'da 'Küçük Korku Dükkanı' perde açtı Bursa'da 'Küçük Korku Dükkanı' perde açtı