Gündem

Gündem Haberleri

Manisa’da hal denetimi


Gündem 17.06.2021 15:00:00 0
Manisa’da hal denetimi

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu, Kaynak Geliştirme ve İştirakler Dairesi Başkanlığı’na bağlı Hal Denetim Ekiplerini ziyaret etti.

MANİSA (İGFA) - Manisa Büyükşehir Belediyesi, il genelinde Hal Denetim Ekipleri vasıtasıyla kontrollerini sürdürüyor. Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu da bu kapsamda Kaynak Geliştirme ve İştirakler Dairesi Başkanlığı Haller Şube Müdürü Ferdar Türker, İştirakler ve Koordinasyon Şube Müdürü Ersoy Vitaş ile birlikte denetim yapan ekipleri ziyaret etti.

Ahmetli, Salihli, Alaşehir, Gölmarmara ve Akhisar ilçelerinde belirlenen noktalarda konuşlanan ekiplerle bir araya gelen Öztozlu, gün içerisinde yapılan çalışmalara ilişkin bilgiler aldı. Haller Şube Müdürü Ferda Türker, Hal Denetim Ekiplerinin sistemden künye kontrolü yaptıklarını ve sisteme girilen bilgiler ile sebze meyve taşımacılığı yapan araçların bilgilerinin uyuşup uyuşmadığını, uyuşmazlık yaşandığı durumlarda cezai işlemin uygulandığını belirtti.  


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin! Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak
Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi
Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı