Manisa’da mezarlıklara bayram temizliği


Gündem 14.06.2021 12:00:00 0
Manisa’da mezarlıklara bayram temizliği

Manisada Kurban Bayramı öncesi, mezarlıklarda yoğun bir temizlik çalışması başlatan Büyükşehir Belediyesi, 17 ilçe mezarlığında Nisan ayı itibarı ile başlattığı yabancı ot ve çalı biçme çalışmalarını hassasiyetle sürdürüyor.

MANİSA (İGFA) - Manisa Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Dairesi Başkanlığı Mezarlıklar Bakım-Onarım Şube Müdürlüğü ekipleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün talimatı ile mezarlıkların temizlik ve bakımlarına devam ediyor.

Yıl boyunca yürütülen bakım onarım faaliyetlerinin yanında yaklaşan Kurban Bayramı dolayısıyla il genelinde bulunan tüm mezarlıkların mıntıka temizliği ve yabancı ot biçimi konusunda da çalışmalarını hassasiyetle sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi, 17 ilçe mezarlığında Nisan ayı itibarı ile başladığı yabancı ot ve çalı biçme işlemlerine başladı.

Mezarlıklar Bakım Onarım Şube Müdürlüğü ekiplerince yürütülen çalışmaların, vatandaşlardan da takdir topladığını dile getiren Mezarlıklar Dairesi Başkanı Hakan Göktaş, vatandaşların kabir ziyaretlerini daha temiz ve bakımlı ortamda yapmaları için çalışmalarını hassasiyet ve titizlikle sürdürdüklerini söyledi.


9 günlük bayram tatili sektörü hareketlendirdi 9 günlük bayram tatili sektörü hareketlendirdi
İzmir'in 5 okulunda 'Harezmî' dönemi İzmir'in 5 okulunda 'Harezmî' dönemi
CHP Mudanya'dan seçmenlere oy çağrısı CHP Mudanya'dan seçmenlere oy çağrısı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İstanbul'da öncelik depreme hazırlık Cumhurbaşkanı Erdoğan: İstanbul'da öncelik depreme hazırlık
İzmir Milli Eğitim'den Gazze'ye yardım tırı İzmir Milli Eğitim'den Gazze'ye yardım tırı