Manisa’da otopark personeline yangın eğitimi


Gündem 2.07.2021 11:30:00 0
Manisa’da otopark personeline yangın eğitimi

Manisa Büyükşehir Belediyesine bağlı MANULAŞ bünyesinde görev yapan otopark personellerine yönelik yangın eğitimi gerçekleştirildi.

MANİSA (İGFA) - Sağlık İşleri Daire Başkanlığı İş Sağlığı ve Güvenliği Şube Müdürlüğü tarafından organize edilen eğitim ile İtfaiye Daire Başkanlığı Eğitim Şube Müdürlüğü tarafından yangının çeşitleri ve nedenleri ile yangın anında hareket tarzı gibi konularda bilgilendirmeler yapıldı. Eğitimin sonunda yangın söndürme tüpü ile müdahale konusunda da pratik eğitim verildi.    

Manisa Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanlığı ile İtfaiye Daire Başkanlığının ortaklaşa çalışması ile MANULAŞ bünyesinde otopark personeli olarak görev yapan çalışanlara yönelik yangın eğitimi gerçekleştirildi. Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı İş Sağlığı ve Güvenliği Şube Müdürlüğü tarafından organize edilen ve İtfaiye Daire Başkanlığı Eğitim Şube Müdürlüğü eğitmeni Serdar Kurt tarafından verilen eğitim ile MANULAŞ otopark personelleri oluşabilecek herhangi bir yangına karşı bilinçlendirildi.


Şantiye gezileri yeniden başlıyor Şantiye gezileri yeniden başlıyor
Mesir Ticaret Fuarı 30. kez kapı açtı Mesir Ticaret Fuarı 30. kez kapı açtı
Mektebim Koleji Yozgat’ta kampüs açtı Mektebim Koleji Yozgat’ta kampüs açtı
Arjantin’den İzmit’e 'taraftar' jesti Arjantin’den İzmit’e 'taraftar' jesti
Hulusi Akar'dan Sakarya'ya ziyaret Hulusi Akar'dan Sakarya'ya ziyaret