Manisa’da Valilik kupaları sahiplerini buldu


Gündem 1.07.2021 13:00:00 0
Manisa’da Valilik kupaları sahiplerini buldu

Manisa Valiliği tarafından düzenlenen Valilik Kupası Kulüplerarası Kız ve Erkekler Voleybol Turnuvası sona erdi. 16 Haziran’da başlayan müsabakalar final maçının ardından ödül töreni yapıldı.

MANİSA (İGFA) - Manisa Valiliği tarafından düzenlenen Valilik Kulüplerarası Kız ve Erkek Voleybol Turnuvası sona erdi. 16 Haziran’da Atatürk Spor Salonu ve Çok Amaçlı Spor Salonu’nda başlayan müsabakalar final maçının ardından yapılan ödül töreniyle son buldu.

Çok Amaçlı Spor Salonu’nda düzenlenen ödül töreninde sporculara madalya ve kupaları, Manisa Gençlik Spor İl Müdürvekili Mustafa Ersuz, Şehzadeler Gençlik Spor İlçe Müdürü Erhan Özel, Manisa Voleybol İl Temsilcisi Ahmet Dalkıran tarafından verildi. Turnuvada küçük kızlarda 7, yıldız kızlarda 6, genç kızlarda 5, yıldız erkeklerde 4 takım yer alırken, Manisa Büyükşehir Belediyespor Yıldız Kızlar ve küçük kızlar kategorisinde ikinci olarak turnuvada madalya ve kupalarını aldı. Manisa Valiliği voleybol turnuvası ödül töreni sonrasında Manisa Büyükşehir Belediyespor voleybol takımı toplu fotoğraf vererek kupalarını kaldırdı.  


Burdur'da su kaynakları arttırılacak! Çalışmalar incelendi! DSİ 18. Bölge Müdürü Osman Erkan, Tefenni Beyköy'de sondaj çalışmaları hakkında incelemelerde bulundu. DSİ'nin Burdur'daki su kaynaklarını geliştirmek için çalışmaları devam ediyor.
ISUBÜ ile Pakistan Kinnaird Üniversitesi arasında işbirliği Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi ile Pakistan Kinnaird Üniversitesi arasında akademik işbirliği protokolü imzalandı.
Isparta turizm ve gastronomi derneği resmen kuruldu Isparta'da turizm ve gastronomi alanında faaliyet gösterecek olan "Isparta Turizm ve Gastronomi Derneği"nin resmi açılışı gerçekleştirildi.
Danayiyen şampiyonu makamında ağırladı Isparta Gençlik ve Spor İl Müdürü Mahmut Danayiyen, Türkiye Şampiyonu Bade Su Doğan’ı makamında ağırladı.
Perşembe günü (yarın) Toz Taşınımı Dikkat! Perşembe günü (yarın) Toz Taşınımı Dikkat!