Manisa’da zincir marketlere denetim


Gündem 1.07.2021 13:00:00 0
Manisa’da zincir marketlere denetim

Manisa Büyükşehir Belediyesi Kaynak Geliştirme ve İştirakler Dairesi Başkanlığına bağlı hal denetim ekipleri, kent merkezindeki zincir marketlerde denetimde bulundu.

MANİSA (İGFA) - 5957 sayılı kanun ve ilgili yönetmelik gereği, marketlerde denetim yapan ekipler, barkot, künye ve fahiş fiyat farkı konusunda titizlikle incelemede bulundu.  

Kent merkezindeki, zincir marketlerin manav reyonları, Manisa Büyükşehir Belediyesi Kaynak Geliştirme ve İştirakler Dairesi Başkanlığına bağlı hal denetim ekipleri tarafından denetlendi. Yapılan denetimde, barkot, künye ve fahiş fiyat farkı kontrol edilirken, tüm ürünlerin üzerine fiyat etiketlerinin konulması konusunda uyarılarda bulunuldu.

Denetimlerin titizlikle devam edeceğini dile getiren Manisa Büyükşehir Belediyesi Kaynak Geliştirme ve İştirakler Dairesi Başkanı Ersoy Arslan, “Bu doğrultuda vatandaşlarımızdan da gelen her türlü ihbarı değerlendiriyor, fırsatçılara izin vermiyoruz. Yaptığımız denetimde de marketlerimizin 5957 Sayılı Kanun ve ilgili yönetmeliği gereği uyması gereken kurallara titizlikle uyduğunu gözlemledik, kendilerine teşekkür ediyoruz” dedi.


Cizre Nehri’nde Alo Dîno’nun efsanesi  Cizre Nehri’nde Alo Dîno’nun efsanesi 
Kömürden çıkış maliyeti belli oldu Kömürden çıkış maliyeti belli oldu
Ticaret'ten 'Ürün Güvenliği Haftası'na özel yarışma Ticaret'ten 'Ürün Güvenliği Haftası'na özel yarışma
Başkan Yalçın'ın ilk kırsal ziyareti Yamaçlı’ya Başkan Yalçın'ın ilk kırsal ziyareti Yamaçlı’ya
BEBKA, Eskişehir'de Kadın Kooperatiflerini buluşturdu BEBKA, Eskişehir'de Kadın Kooperatiflerini buluşturdu