Manisa Gördes’te yeni nesil sayaç bilgilendirmesi


Gündem 16.06.2021 16:30:00 0
Manisa Gördes’te yeni nesil sayaç bilgilendirmesi

Manisada MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Çevik, Abone İşleri Daire Başkanı Talip Akbaş ile birlikte Gördese bağlı Güneşli Mahallesinde vatandaşları yeni nesil mekanik sayaçlarla ilgili bilgilendirdi.

MANİSA (İGFA) - Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, kurum olarak, personel, araç, zaman, kaynak tasarrufu sağlamak ve hizmet kalitesini artırmak amacıyla altyapısı yenilenen, program kapsamında olan köyden ve beldeden mahalleye dönüşen yerleşim yerlerinde bulunan abonelerin mevcut mekanik sayaçlarını uzaktan okumalı mekanik sayaç ile değiştirecek.
MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Çevik, bu uygulamayı anlatmak üzere Gördes ilçesine bağlı Güneşli Mahallesine bir ziyaret gerçekleştirdi. Yeni mekanik sayaçlardan ücret alınmayacağını vurgulayan Çevik, sayaç ve sayaç muhafaza kutularından ücret alınmayacağını kaydetti. Abone İşleri Dairesi Başkanı Akbaş, "Yeni sayaçların mevcut olanlardan tek farkının da üzerindeki anten vasıtasıyla radyo dalga frekansı yayarak personelin yürürken veya düşük hızda araç içerisinde yürürken okuma yapabiliyor olmasıdır" dedi. Akbaş, kuraklık tehlikesini hatırlatarak su tasarrufu konusunda vatandaşlardan destek beklediklerini belirtti.


Çayırova'da Kitap Kahvelerde etkinlikler sürüyor Çayırova'da Kitap Kahvelerde etkinlikler sürüyor
Kayseri'de hobi bahçesi için 22 bini aşkın başvuru Kayseri'de hobi bahçesi için 22 bini aşkın başvuru
Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi
Bursa'da AK Partili belediye başkanlarından Başkan Bozbey'e toplu ziyaret Bursa'da AK Partili belediye başkanlarından Başkan Bozbey'e toplu ziyaret
İnşaat faaliyetleri halen pozitif İnşaat faaliyetleri halen pozitif