Manisa Gördeste mezarlıklar incelendi

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Gördes ilçesinde yer alan Kıranköy Mahalle mezarlığını inceledi.


Gündem 26.09.2021 15:00:00 0
Manisa Gördeste mezarlıklar incelendi

MANİSA(İGFA)-  Manisa Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Dairesi Başkanı Gökhan Aslan, il genelinde mezarlıkların bakımı, onarımı, temizliği ve güvenliği gibi konularda incelemelerine devam ediyor.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Temmuz ayında meydana gelen orman yangınından etkilenen Kıranköy Mahallesi’ne  yer alan mezarlığa inceleme gerçekleştirdi. Manisa Büyükşehir Belediyesi Gördes Muhtarlık İşleri Şube Müdürü Mustafa Gün'ün yer aldığı Kıranköy Mahallesi incelemesinden sonra Ulgar Mahallesi'ne geçildi. Başkan Aslan, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün öncülüğünde mezarlık hizmetlerini hassasiyetle devam ettirdiklerini söyledi.


BÖCEK'TEN HAYVAN ÜRETİCİLERİNE YALAMA TAŞI DESTEĞİ Antalya Büyükşehir Belediyesi, yayla ve kırsaldaki hayvancılık faaliyetlerinin devamlılığı için bugüne kadar kent genelinde görülmemiş-duyulmamış bir desteğe imza attı.
CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ
AKSU’DA 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ Antalya Aksu Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı Aksu Güreş Sahası'nda "23 Nisan Çocuk Şenlikleri" ile kutlayacak.
"Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı "Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı
VEFAT EDEN ZİYA ZEYNELGİL İÇİN BELEDİYE ÖNÜNDE TÖREN DÜZENLENECEK Fırsat bulduğu her zaman Ziya Zeynelgil'i evinde ziyaret eden, hal hatırını soran ve sağlık sorunları ile yakından ilgilenen Isparta belediye başkanı Şükrü BAŞDEĞİRMEN, Zeynelgil'in vefatı ile ilgili üzüntüsünü paylaştı. Başkan Ba