Manisa Gördeste yüzme bilmeyen kalmayacak

Manisa Gördeste hayata geçirilen Yarı Olimpik Yüzme Havuzu, Aquapark ve Çevre Düzenlemesi projesinde çalışmalar tamamlandı. Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu ve Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol da, Gördesli gençlerin


Gündem 14.03.2021 18:00:00 0
Manisa Gördeste yüzme bilmeyen kalmayacak

MANİSA (İGFA) - Manisa Büyükşehir Belediyesi, Spor Toto Teşkilatı ve Gördes Belediyesi işbirliği ile Gördeste başlatılan Yarı Olimpik Yüzme Havuzu, Aquapark ve Çevre Düzenlemesi projesinde çalışmalar tamamlandı. Toplam 3 milyon 775 bin lira bedelle hazırlanan projeye Manisa Büyükşehir Belediyesi de 1 milyon 500 bin liralık destek sağladı. Gördes halkının ihtiyacı olan, gençlerin ve çocukların sporla entegre bir yaşam sürmelerine olanak sağlayacak olan bu proje ile Gördeste yüzme bilmeyen kalmayacak.

Gördesin denize uzak bir mesafede olduğunu dile getiren Gördes Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Halil Erden, Gördesteki tüm çocukların dört gözle havuzun açılmasını beklediğini ifade ederek, "İnşallah en kısa zamanda havuzu açtığımızda gençleri yüzme konusunda eğiteceğiz. Tek amacımız Gördeste yüzme bilmeyen kimse kalmasın. Tekrardan Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergüne gençlerimiz ve vatandaşlarımız adına teşekkürü bir borç biliriz" dedi.

Birlikteliğin somut hizmete dönüşmesinin örneklerini gördüklerini belirten Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol ise, " Biz gerçekten denize çok uzağız. Ama burada yarı olimpik yüzme havuzu ve auqa parkta bu hizmeti verebileceğiz. Bu da çocuklarımız ve gençlerimiz adına bizleri çok mutlu ediyor. Emeği geçen, katkı sağlayan herkese bir kez daha teşekkür ediyorum" diye konuştu.


Başkan Arı, iş yeri açılışına katıldı Başkan Arı, iş yeri açılışına katıldı
DSP Keşan İlçe Başkanı Nalbantoğlu’ndan 23 Nisan açıklaması DSP Keşan İlçe Başkanı Nalbantoğlu’ndan 23 Nisan açıklaması
Ankaralılar İzmir'i yaşayacak Ankaralılar İzmir'i yaşayacak
Midas Vadisi'ne turist akacak Midas Vadisi'ne turist akacak
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 101. yılında 101 proje 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 101. yılında 101 proje