Manisa için Ankarada Çevreci ziyaret

Ankarada bir dizi temaslarda bulunan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurumu ziyaret etti.


Gündem 12.03.2021 16:00:00 0
Manisa için Ankarada Çevreci ziyaret

MANİSA (İGFA) - Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından şehre kazandırılması planlanan proje ve yatırımları takip etmek amacıyla Ankara ziyareti gerçekleştiren Başkan Cengiz Ergün, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurumu da makamında ziyaret etti.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz ve Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Aytaç Yalçınkayanın da hazır bulunduğu ziyarette Başkan Ergün, MASKİ Genel Müdürlüğü kanalıyla hazırladığımız projeleri detayları ile aktardı. Manisa için olumlu adımlar attıklarını kaydeden Başkan Ergün, şehrimizin geleceğini planlamaya devam ettiklerini söyledi.


Antalya’da güzellik buluşması Uluslararası ‘Güzellik, Estetik ve Kozmetoloji” Çalıştayı başladı Antalya’da güzellik akademisyenleri ile uzmanlarının buluştuğu, 4 gün sürecek Uluslararası ‘Güzellik, Estetik ve Kozmetoloji” Çalıştayı (Beautycare 2024) başladı. Ç
‘Minik Eller Büyük Hayaller’ Projesi İzmir’de tüm hızıyla sürüyor ‘Minik Eller Büyük Hayaller’ Projesi İzmir’de tüm hızıyla sürüyor
Muğla Valisinden Başkan Aras’a ziyaret Muğla Valisinden Başkan Aras’a ziyaret
Manisa'da Büyükşehir MCBÜ işbirliği Manisa'da Büyükşehir MCBÜ işbirliği
Kocasinan’da 3 gün sürecek çocuk şenlikleri başladı Kocasinan’da 3 gün sürecek çocuk şenlikleri başladı