Manisa kansere karşı adımlarını atıyor

Kansere dikkat çekmek için Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Prostatlı Hayat Derneği, Atatürk Kent Parkında "Kansere Karşı Adım Atıyoruz" yürüyüşü yaptı.


Gündem 2.10.2021 11:30:00 0
Manisa kansere karşı adımlarını atıyor

MANİSA(İGFA)- Sağlıklı olmak için adım atmanın çok önemli olduğu bilinci ile başlatılan "Kansere Karşı Adım Atıyoruz" yürüyüşüne Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa CBÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Ataç, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Selçuk Yıldırım, İl Emniyet Müdürü Ömer Uslusoy, Şehzadeler Kaymakamı Cemal Hüsnü Çaykara, Yunusemre Kaymakamı Atilla Kantay, Prostatlı Hayat Derneği Başkanı Prof. Dr. Talha Müezzinoğlu, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Uğur Başkal, Başkan Danışmanı Nursel Ustamehmetoğlu, MASKİ Genel Müdür Yardımcıları Gökhan Çevik ve Erman Aydınyer, Büyükşehir ve MASKİ Daire Başkanları, Ülkü Ocakları İl Başkanı Nazmi Akçay katıldı.

Belediye Başkanı Ergün, kanseri yenmek için en tedbirin, dengeli beslenmenin, uyku düzenin ve düzenli spor yapmanın çok önemli olduğunu vurguladı. Yürüyüş etkinliğinde konuşan Prostatlı Hayat Derneği Başkanı Prof. Dr. Talha Müezzinoğlu, kanser hastalığı ile mücadelede spor ve egzersizin önemine dikkat çekti. Kansere karşı atılan her adımın çok değerli olduğunu ifade eden Müezzinoğlu, katılımcılardan kişisel mobil aygıtlarına Kansere Karşı Adım Atıyoruz uygulamasını yüklemeleri konusunda talepte bulundu. 01-31 Ekim tarihleri arasında bir çok etkinlik düzenleyeceklerini belirten Müezzinoğlu, haftada en az 150 dakika yürüyüş yapılması gerektiğini vurguladı.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Rektör Yılmaz, öğrencilerle güzel havada kitap okudu Rektör Yılmaz, öğrencilerle güzel havada kitap okudu
Bakan Tekin'den Erzurum'a ziyaret Bakan Tekin'den Erzurum'a ziyaret
Kış lastiği zorunluluğu 1 Nisan'da bitiyor Kış lastiği zorunluluğu 1 Nisan'da bitiyor
Teknopark İstanbul ile ASELSAN'dan işbirliği Teknopark İstanbul ile ASELSAN'dan işbirliği