Manisa Kırkağaç’da kapalı halı saha inşaatında sona yaklaşıldı


Gündem 19.06.2021 10:30:00 0
Manisa Kırkağaç’da kapalı halı saha inşaatında sona yaklaşıldı

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin, Kırkağaç Belediyesi birlikteliği ile yürüttüğü kapalı halı saha inşaatında çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

MANİSA (İGFA) - Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Kırkağaç Belediyesi ile ortaklaşa yürüttüğü kapalı halı saha projesinde çalışmalar devam ediyor. Projenin son durumu hakkında bilgi almak için Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu, Kırkağaç ilçesine giderek incelemelerde bulundu.

Ali Öztozlu’ya incelemesinde Manisa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Uğur Topkaya, Manisa Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Ünal Kıykaç, MHP Kırkağaç İlçe Başkanı Halil Boğaz, Manisa Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Şube Müdürü Tahsin Arslan ve ilgili teknik personeller katıldı. Öztozlu, projenin tamamlanmasıyla birlikte Kırkağaç ilçesine güzel bir spor tesisini kazandıracaklarını belirterek, projeyi en kısa tamamlamak üzere çalışmalarına devam ettiklerini söyledi.


Kocaeli'de yeni araçlar İtfaiyenin gücüne güç katacak Kocaeli'de yeni araçlar İtfaiyenin gücüne güç katacak
Bitkisel en yüksek yeterlilik fındıkta Bitkisel en yüksek yeterlilik fındıkta
Tüketicilerin kahve tercihi değişiyor Tüketicilerin kahve tercihi değişiyor
Konya Gıda ve Tarım Üniversitesi, KTO ile iş birliği protokolü imzaladı Konya Gıda ve Tarım Üniversitesi, KTO ile iş birliği protokolü imzaladı
İşte hazımsızlığa iyi gelen besinler İşte hazımsızlığa iyi gelen besinler