Manisa Köylücede 2 gölette bakım

Manisaya bağlı Demirci İlçesinin Köylüce Mahallesinde bulunan adet hayvan içme suyu göletinde, Manisa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı ekipleri tarafından temizlik ve bakım çalışması başladı.


Gündem 12.10.2021 12:00:00 0
Manisa Köylücede 2 gölette bakım

MANİSA(İGFA)- Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin kırsal kesimlerin kalkınması ve üreticiye destek için yaptığı hayvan suyu içme göleti çalışmaları devam ediyor. 

Küçükbaş ve büyükbaş hayvan üreticisine destek için yapılan çalışmalar kapsamında  Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı ekiplerince mahalle muhtarları ve üreticilerden gelen talepler doğrultusunda Demirci ilçesine bağlı Köylüce Mahallesi’nde bulunan 2 adet HİS göletinde temizlik ve bakım çalışmalarına başlandı. Yaklaşık 4000 besi hayvanının faydalanacağı göletlerdeki çalışmaların en kısa sürede tamamlanarak üreticilerin ve vatandaşların hizmetine sunulacağı belirtildi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün talimatları doğrultusunda çalışmalarına devam ettiklerini dile getiren Manisa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanı Yılmaz Usta, "Sera desteğinden arıcılığa, tarımsal sulama tesislerinden hayvan içme suyu göletlerine, fidan desteğinden erken uyarı tahmin istasyonlarına, süt üreticiliğinin desteklenmesinden damla sulama tesislerine kadar her alanda üreticilerimizin yanındayız. Hayvan içme suyu göletleri konusundaki çalışmalarımız da hayvancılığın yaygın olduğu mahallelerimizde aralıksız sürüyor. Hazırladığımız çalışma programı dahilinde ve talep sırasına göre çalışmalarımızı yürütüyoruz" dedi. 


Doğal gaza Nisan'da zam yok! Doğal gaza Nisan'da zam yok!
Küçükesence sağlıklı içme suyuna kesintisiz ulaşacak Küçükesence sağlıklı içme suyuna kesintisiz ulaşacak
ABD'li heyet TBMM'de ABD'li heyet TBMM'de
Bakan Tekin Tokat'ta öğrencilerle buluştu Bakan Tekin Tokat'ta öğrencilerle buluştu
Dijital İçerik Stratejisi Belgesi eğitimcilerle paylaşıldı Dijital İçerik Stratejisi Belgesi eğitimcilerle paylaşıldı