Gündem

Gündem Haberleri

Manisa Kula’ya Büyükşehir eli


Gündem 13.06.2021 15:00:00 0
Manisa Kula’ya Büyükşehir eli

Manisa Kulada tarihi gün yüzüne çıkarmak amacıyla yürütülen çalışmalarda Yunusemre Caddesinde cephe ve sokak sağlıklaştırma çalışmaları devam ediyor.

MANİSA (İGFA) - Kulanın Yunusemre Caddesinde bulunan tarihi çarşıda cephe ve sokak sağlıklaştırma projesiyle de tarihi gün yüzüne çıkarmayı sürdürüyor. Yaklaşık 8 milyon lira bedelle hayata geçirilen proje ile Yunusemre Caddesi üzerinde bulunan 96 dükkanın çehresi değiştirilecek.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu, yapım çalışmaları devam eden projeyi Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanı Uğur Topkaya, Büyükşehir Belediye Meclis Üyeleri İbrahim Kilimci, Mustafa Uygun ve Nedim Güner, Kula Muhtarlık İşleri Şube Müdürü Faik Şentürk ve teknik personeller ile birlikte yerinde inceledi.

Tarihi çarşıda gerçekleştirilen projenin ilçeye değer katacağını belirten Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün önderliğinde tarihin gün yüzüne çıkartılması noktasında çalışmalara devam edeceklerini söyledi. Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, bu caddenin tarihine yakışır bir şekilde ortaya çıkması adına güzel çalışmalar devam ettiğini belirterek, "18. Yüzyıla ait tarihi bir çarşı burası. Şehre değer katan bir cadde. Büyükşehir Belediyemiz ve Valiliğimizle beraber 10 milyona yaklaşacak ciddi bir rakamla restore ediliyor. İşler yolunda gidiyor. Yakın zaman içersinde de caddenin altyapısı ve zemin kaplaması yapılacak. İnşallah bu cadde de bittiğinde prestijli bir cadde, Kulaya yakışır bir cadde haline geleceğini ümit ediyoruz" diye konuştu.


Okul Sporları'nda Bursa İnegöl farkı Okul Sporları'nda Bursa İnegöl farkı
Yılmaz Akkılıç Bursa Araştırmaları Ödülleri’nin kazananları belli oldu Yılmaz Akkılıç Bursa Araştırmaları Ödülleri’nin kazananları belli oldu
Özlem Değirmen'den Fashion Week Türkiye’ye damga Özlem Değirmen'den Fashion Week Türkiye’ye damga
Sanatçı Sümer Ezgü'den mesleki ve kültürel söyleşi Sanatçı Sümer Ezgü'den mesleki ve kültürel söyleşi
İzmit'te Başkan sözünü tuttu, pamuk şekeri arabasına kavuştu İzmit'te Başkan sözünü tuttu, pamuk şekeri arabasına kavuştu