Gündem

Gündem Haberleri

Manisa MASKİ’den hizmet ziyareti


Gündem 6.07.2021 17:30:00 0
Manisa MASKİ’den hizmet ziyareti

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü İlçe Hizmetleri Dairesi Başkanı Serpil Çakır, İlçe Hizmetleri Şube Müdürü Güray Coşkun ile birlikte Şehzadeler ilçesine bağlı Yeni Harmandalı mahallesine ziyaret gerçekleştirdi.

MANİSA (İGFA) - Mahalle muhtarı Veysel Akkoyun ve mahalle sakinleri ile bir araya gelen Daire Başkanı Serpil Çakır, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün selamlarını ileterek, Başkan Ergün adına getirdiği hediyeleri Muhtar Akkoyun’a takdim etti. İstek ve taleplerin dinlendiği ziyarette, mahalle muhtarı Veysel Akkoyun, Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğünün hizmet ve çalışmalarından memnun kaldığını belirtti.  

İlçe Hizmetleri Dairesi Başkanı Serpil Çakır, “İl genelinde mahalle muhtarlarımızla görüşmelerimiz devam ediyor. Vatandaşlarımızın hizmet ve yatırımlarımızdan memnun kaldığını görmek bizleri mutlu ediyor. Muhtarlarımızla iletişim odaklı çalışmak sorunları da kolayca çözüyor” dedi.


KTO heyetini ağırlayan Başkan Büyükkılıç’tan “birlik” vurgusu KTO heyetini ağırlayan Başkan Büyükkılıç’tan “birlik” vurgusu
Osman Kıranlar’ın vefatı Uzunköprüspor camiasını yasa boğdu Osman Kıranlar’ın vefatı Uzunköprüspor camiasını yasa boğdu
Kocaeli Gebze’ye sağlık müjdesi Kocaeli Gebze’ye sağlık müjdesi
Bursa Osmangazi'de Başkan Aydın mesaiye personeliyle başladı Bursa Osmangazi'de Başkan Aydın mesaiye personeliyle başladı
Bursa İnegöl'de 'Tarım' veteriner hekimleri ağırlandı Bursa İnegöl'de 'Tarım' veteriner hekimleri ağırlandı