Manisa MASKİ ilçe şeflerine eğitim veriyor

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı Coğrafi Bilgi Sistemleri Şube Müdürü Mustafa Gökay tarafından MASKİde görevli ilçe şeflerine sunum yapıldı.


Gündem 11.10.2021 17:30:00 0
Manisa MASKİ ilçe şeflerine eğitim veriyor

MANİSA(İGFA)-  MASKİ Genel Müdürlüğü'nde çalışan ilçe şeflerine kurum içi eğitim verildi. ‘Coğrafi Bilgi Sistemi’ ve ‘SCADA’ sistemi üzerin verilen eğitimlere, MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Erman Aydınyer ve İçme Suyu Dairesi Başkanlığı Şube Müdür Yardımcısı Erman Aydınyer ve İçme Suyu Dairesi Başkanlığı Şube Müdürlerinden Recep Günay da katıldı. 

Coğrafi Bilgi Sistemleri üzerinde yapılan ilk sunumda CBS’nin kullanımı ve veri işleme ile ilgili bilgilendirmede bulunuldu. Gökay, kullanımda olan CBS alanının Tüm Manisa’yı kapsayacak şekilde genişletmek için ilgili dairelerden gelen bilgileri
sisteme işlemeye devam ettiklerini ifade etti.

İçme Suyu Dairesi Başkanlığı Şube Müdürlerinden Remzi Porsuk da, ‘SCADA’ Sistemi’nin kullanım alanı, sağladığı kolaylıklar ve sistemi geliştirme planları hakkında bir sunum gerçekleştirdi.

 


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Bilecik'te miniklere jandarma tanıtıldı Bilecik'te miniklere jandarma tanıtıldı
CHP'li Dalgıç: Mudanya turizmle kalkınacak CHP'li Dalgıç: Mudanya turizmle kalkınacak
Kayseri “Gazze İftarı”nda buluşuyor Kayseri “Gazze İftarı”nda buluşuyor
Kocasinan’ın Milli Sporcusu Hacı Ömer Arslantürk, dünya ikincisi Kocasinan’ın Milli Sporcusu Hacı Ömer Arslantürk, dünya ikincisi