Manisa mini itfaiyeyi filoya dahil edecek

Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı, bünyesindeki araç filosuna dar sokaklarda kullanacağı mini itfaiye aracını eklemeye hazırlanıyor.


Gündem 27.09.2021 14:00:00 0
Manisa mini itfaiyeyi filoya dahil edecek

MANİSA (İGFA) -  Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı, araç parkını genişleterek geniş gövdeli araçların ulaşamayacakları alanda çalışmak üzere mini itfaiye aracını hizmete almaya hazırlanıyor. Mini itfaiye aracının özellikle dar sokaklarıyla bilinen mahallelerde kullanılması hedefleniyor. Hem su, hem de köpük sıkarak yangınlara müdahale yeteneği olan araç, araç üstünden ve araç önünden müdahalede bulunabilecek.

İtfaiye Dairesi Başkanı Gürhan İnal, aracın boyutlarının küçük olması sebebiyle dar alandaki yangın ve benzeri olaylara müdahalede kendilerine zaman kazandıracağını belirterek, manevra kabiliyeti nedeniyle de olay yerine oldukça yaklaşabileceklerini kaydetti. Aracın büyük ilgi çektiğini belirten İnal, küçük olmasının yanında yangınlara hem su hem de köpük ile müdahale imkanı sağladığını, taşıdığı ekipman ile de personeller tarafından çok kullanışlı bir araç olduğunu kaydetti.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Afet bölgesindeki eğitimin 'Maya'sı oldular Afet bölgesindeki eğitimin 'Maya'sı oldular
Başkan Altay: "Gençlerle bağımız en büyük kazanımımız” Başkan Altay: "Gençlerle bağımız en büyük kazanımımız”
İstanbul'da İmamoğlu çifti İSMEK kursiyerleriyle buluştu İstanbul'da İmamoğlu çifti İSMEK kursiyerleriyle buluştu
Bursa'da sahte imzayla sendika üyeliğine suç duyurusu Bursa'da sahte imzayla sendika üyeliğine suç duyurusu