Manisa Mütevelli’ye 24 milyon liralık yatırım


Gündem 9.07.2021 11:00:00 0
Manisa Mütevelli’ye 24 milyon liralık yatırım

MASKİ Genel Müdürlüğü, Saruhanlı ilçesine bağlı Mütevelli mahallesinde 24 Milyon TL’lik yatırımla 23 kilometre içme suyu, 22 kilometre kanalizasyon, 3 kilometre yağmur suyu hattı döşeme ve birer adet içme suyu deposu ve içme suyu arıtma tesisi inşaat çalışmalarını tamamladı.

MANİSA (İGFA) - Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, yaptığı yatırımlar ile mahallelerin sorunlarını çözüme kavuşturmaya devam ediyor. Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı bünyesinde yürütülen çalışmalar kapsamında Saruhanlı ilçesine bağlı Mütevelli mahallesinde adeta bir dönüşüm yaşanıyor.

24 Milyon TL yatırım yapılan mahallede, 23 kilometre içme suyu şebeke ve 22 kilometre kanalizasyon hattının sağlıklı hale getirilmesinin ardından 3 kilometre de yağmur suyu hattı döşeme çalışması gerçekleştirildi. Kilit parke taş döşeme çalışmalarına başlanan mahalle, çalışmaların tamamlanmasının ardından 175 bin metrekare üstyapının yenilenmesiyle birlikte daha temiz ve sağlıklı bir çevreye kavuşacak.


Başkan Başdeğirmen ‘minibüs ve 5 liraya ulaşım’ vaatleriyle ilgili konuştu: Ezbere, bilmeden, görmeden konuşuyorlar Başkan Başdeğirmen ‘minibüs ve 5 liraya ulaşım’ vaatleriyle ilgili konuştu: Ezbere, bilmeden, görmeden konuşuyorlar
ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin! Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak
Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi