Manisa’nın yetiştirdikleri peyzaja renk katıyor


Gündem 14.06.2021 17:30:00 0
Manisa’nın yetiştirdikleri peyzaja renk katıyor

Manisada Şehzadeler ilçesine bağlı Karaoğlanlı Mahallesi’nde yetiştirilen mevsimlik çiçek ve çalıların şehrin peyzaj alanlarına dikimi hızla devam ediyor.

MANİSA (İGFA) - Manisada il genelinde peyzaj alanlarının bakımı, yeşillendirilmesi, ağaçlandırma ve bitki bakımı gibi çalışmaları kararlılıkla sürdüren Büyükşehir Belediyesi, Şehzadelere bağlı Karaoğlanlı Mahallesi’nde bulunan kendi bünyesindeki serada yetiştirdiği bitki ve çalıları, peyzaj alanlarına dikme çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Kent Estetiği Dairesi Başkanlığı ekipleri, Manisa merkezindeki yeşil alan ve parklarda da bitki dikim çalışmalarını tamamladı. Kısa sürede boy vermesi beklenen çiçek ve çalıların şehre ayrı bir güzellik ve estetik katacağı belirtildi.
Manisa genelinde yeşil alanların arttırılması, ağaçlandırma ve peyzaj çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Kent Estetiği Dairesi Başkanı Hakan Göktaş, ilk etapta yetiştirilen bitkiler ve çiçeklerin il genelindeki mezarlıkları süslediğini kaydederek, yetiştirilen bitkilerin kısa süre içerisinde Manisanın peyzajına ayrı bir güzellik ve renk katacağını söyledi.


Yeşil Dönüşüm toplantısına sanayicilerden yoğun ilgi Yeşil Dönüşüm toplantısına sanayicilerden yoğun ilgi
Üniversite öğrencilerinden Mudanya'ya tarihi gezi Üniversite öğrencilerinden Mudanya'ya tarihi gezi
Vali Gökmen Çiçek Turizm Haftasını öğrencilerle kutladı Vali Gökmen Çiçek Turizm Haftasını öğrencilerle kutladı
A Milli Kadın Hentbol Takım'ın EURO 24'teki rakipleri belli oldu A Milli Kadın Hentbol Takım'ın EURO 24'teki rakipleri belli oldu
Isparta Belediyesi dalgıçları gölde temizlik çalışması yaptı Isparta Belediyesi dalgıçları gölde temizlik çalışması yaptı