Manisa peyzajda yıllık hedefe yaklaştı

Manisada 2020 yılında 60 gün gibi kısa sürede 80 bin metrekare peyzaj alanı yapılmasını sağlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, 2021 Ocak ayı Büyükşehir Belediye Meclis toplantısında 2021 yılına 250 bin metrekarelik peyzaj çalışması hedefi koyd


Gündem 18.04.2021 13:30:00 0
Manisa peyzajda yıllık hedefe yaklaştı

MANİSA (İGFA) - Manisada yeşil alanların arttırılması noktasında büyük emek harcayan Manisa Büyükşehir Belediyesi, kentin birçok noktasında peyzaj çalışmalarını sürdürüyor. Bu doğrultuda yoğun çaba sarf eden Kent Estetiği Daire Başkanlığı, 2021 yılı içerisinde geride kalan 3,5 aylık sürede yaklaşık 200 bin metrekarelik alanda peyzaj çalışması gerçekleştirerek hedefe çok yaklaştı. Önümüzdeki 3 haftalık sürede 200 bin metrekarelik alanda çalışmaların tamamlanması planlanıyor.

Gerçekleştirilen çalışmaları yakından takip eden Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu da, Kent Estetiği Daire Başkanı Hakan Göktaş ile birlikte Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarı, Cumhuriyet Mahallesi, Ceren Kulüp, Karaçay Deresinin üstünde kalan atıl alanda, Müftü Alim Efendi Bulvarı ve Muradiye Menemen yolu üzerinde yürütülen peyzaj çalışmalarını yerinde inceledi. Peyzaj çalışmaları hakkında bilgi veren Kent Estetiği Daire Başkanı Hakan Göktaş, yılın ilk yarısında 200 bin metrekare peyzajı bitirmeye yakın olduklarını belirterek, "Önümüzdeki 3 hafta içerisinde bitirmeyi umut ediyoruz. Başkanımızın bize koyduğu hedefe çok yaklaştık. Allah izin verirse bitki dikme, ağaç dikme ve çim ekme mevsimlerinin ikincisi olan Eylül-Ekim aylarının sonunda Başkanımız Cengiz Ergün’ün onayladığı projelerle 300 bin metrekareye yaklaşmayı planlıyoruz" diye konuştu.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin! Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak
Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi
Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı