Manisa Sarıgöl’de 50 yıllık su sorunu sona erdi


Gündem 9.07.2021 09:30:00 0
Manisa Sarıgöl’de 50 yıllık su sorunu sona erdi

MASKİ Genel Müdürlüğü, Sarıgöl ilçesine bağlı Çimentepe Mahallesinde açılan yeni içme suyu sondajına pompa montajı gerçekleştirdi. Yapılan çalışma ile mahalleye kesintisiz ve daha verimli su ulaşması sağlandı.

MANİSA (İGFA) - Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde sağlıklı suya erişim için çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda İçme Suyu Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından Sarıgöl ilçesine bağlı Çimentepe Mahallesine saatte 25 ton su verimliliğine sahip yeni sondaj kuyusu kazandırıldı.

Açılan sondajın bağlantısının yapılması için de Elektrik Makine ve Malzeme İkmal Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından pompa montajı yapıldı. Yürütülen çalışma sayesinde vatandaşlara ulaşan suyun daha sağlıklı ve kesintisiz olması sağlandı.   50 yıllık su sorunlarının sona erdiğini belirten Mahalle Muhtarı Kubilay Tanrıöver, “Yıllardır çektiğimiz su sıkıntısı artık bitti. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’den Allah razı olsun” dedi.


Yurtta bugün hava nasıl? Nisan yağmurlarına dikkat! Yurtta bugün hava nasıl? Nisan yağmurlarına dikkat!
Su krizinde tasarruf öncelikli model Su krizinde tasarruf öncelikli model
Seçim zaferini karpuzla kutladılar Seçim zaferini karpuzla kutladılar
Antalya’da güzellik buluşması Uluslararası ‘Güzellik, Estetik ve Kozmetoloji” Çalıştayı başladı Antalya’da güzellik akademisyenleri ile uzmanlarının buluştuğu, 4 gün sürecek Uluslararası ‘Güzellik, Estetik ve Kozmetoloji” Çalıştayı (Beautycare 2024) başladı. Ç
‘Minik Eller Büyük Hayaller’ Projesi İzmir’de tüm hızıyla sürüyor ‘Minik Eller Büyük Hayaller’ Projesi İzmir’de tüm hızıyla sürüyor