Manisa Sarıgöl ilçesine yeni sondaj kuyusu açıldı


Gündem 5.11.2021 15:00:00 0
Manisa Sarıgöl ilçesine yeni sondaj kuyusu açıldı

MASKİ Genel Müdürlüğü, Sarıgöl ilçesine bağlı Selimiye Mahallesinde mevcut sondaj kuyusunun yetersiz gelmeye başlamasından dolayı mahalleye yeni bir sondaj kuyusu kazandırdı.

MANİSA (İGFA)- Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Sarıgöl ilçesine bağlı Selimiye Mahallesi'ne yeni bir sondaj kuyusu açtı. Yeni açılan sondaj kuyusu ile Dutlukuyu ve Sazlıkuyu mevkilerinin içme suyu ihtiyacı karşılanmış olacak. Yapılacak olan testlerin olumlu sonuçlanmasının ardından yeni sondaj kuyusuna pompa montajı ve hat bağlantıları yapılarak mahallelilerin kullanımına sunulacak.


Burdur'da su kaynakları arttırılacak! Çalışmalar incelendi! DSİ 18. Bölge Müdürü Osman Erkan, Tefenni Beyköy'de sondaj çalışmaları hakkında incelemelerde bulundu. DSİ'nin Burdur'daki su kaynaklarını geliştirmek için çalışmaları devam ediyor.
ISUBÜ ile Pakistan Kinnaird Üniversitesi arasında işbirliği Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi ile Pakistan Kinnaird Üniversitesi arasında akademik işbirliği protokolü imzalandı.
Isparta turizm ve gastronomi derneği resmen kuruldu Isparta'da turizm ve gastronomi alanında faaliyet gösterecek olan "Isparta Turizm ve Gastronomi Derneği"nin resmi açılışı gerçekleştirildi.
Danayiyen şampiyonu makamında ağırladı Isparta Gençlik ve Spor İl Müdürü Mahmut Danayiyen, Türkiye Şampiyonu Bade Su Doğan’ı makamında ağırladı.
Perşembe günü (yarın) Toz Taşınımı Dikkat! Perşembe günü (yarın) Toz Taşınımı Dikkat!