Manisa Şehzadeler’de dereler temizleniyor


Gündem 6.07.2021 17:30:00 0
Manisa Şehzadeler’de dereler temizleniyor

MASKİ Genel Müdürlüğü, Şehzadeler ilçesine bağlı Çavuşoğlu mahallesinde tarım arazilerinin yanından geçen derede bir kilometrelik temizlik çalışmasını tamamladı.

MANİSA (İGFA) - Derede biriken çöpler ve uzayan otların temizlenmesiyle su akışı sağlıklı bir hale getirildi.   Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde yaşanabilecek taşkınlara önlem almak için dere temizlik çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Bu kapsamda Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ekipleri, Şehzadeler ilçesine bağlı Çavuşoğlu mahallesinde bulunan derede bir kilometre temizlik çalışmasını tamamladı. Derede biriken çöpler ve uzayan otların temizlenmesiyle birlikte suyun akışı sağlıklı bir hale geldi.


Antalya’da güzellik buluşması Uluslararası ‘Güzellik, Estetik ve Kozmetoloji” Çalıştayı başladı Antalya’da güzellik akademisyenleri ile uzmanlarının buluştuğu, 4 gün sürecek Uluslararası ‘Güzellik, Estetik ve Kozmetoloji” Çalıştayı (Beautycare 2024) başladı. Ç
‘Minik Eller Büyük Hayaller’ Projesi İzmir’de tüm hızıyla sürüyor ‘Minik Eller Büyük Hayaller’ Projesi İzmir’de tüm hızıyla sürüyor
Muğla Valisinden Başkan Aras’a ziyaret Muğla Valisinden Başkan Aras’a ziyaret
Manisa'da Büyükşehir MCBÜ işbirliği Manisa'da Büyükşehir MCBÜ işbirliği
Kocasinan’da 3 gün sürecek çocuk şenlikleri başladı Kocasinan’da 3 gün sürecek çocuk şenlikleri başladı