Manisa Şehzadeler’in sağlıklı içme suyunun altyapısı tamamlandı


Gündem 5.07.2021 10:30:00 0
Manisa Şehzadeler’in sağlıklı içme suyunun altyapısı tamamlandı

MASKİ Genel Müdürlüğü, Şehzadeler ilçesine bağlı Yeniköy Mahallesinde başladığı 9,5 buçuk kilometrelik içme suyu ana şebeke hattı döşeme çalışmasını tamamlandı.

MANİSA (İGFA) - Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğünün il genelinde altyapı çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı bünyesinde yürütülen çalışma kapsamında Şehzadeler’in Yeniköy Mahallesinde 9,5 buçuk kilometrelik içme suyu ana şebeke hattı döşeme çalışması tamamlandı. Parsel bağlantılarının devam ettiği mahallede 75 bin metrekare de üstyapı çalışması yapılacak.  

200 ve 50 tonluk içme suyu depoları ile içme suyu arıtma tesisinde inşaat çalışmalarının devam ettiği mahallede içme suyu sistemleri ile ilgili tüm dönüşümün tamamlanacağı öğrenildi. Yeniköy Mahalle Muhtarı Levent Bolut, çalışmalardan ötürü Büyükşehir Belediyesine teşekkür etti.


Konya'da Sporcu Seçme ve Yetiştirme Merkezi yükselmeye devam ediyor Konya'da Sporcu Seçme ve Yetiştirme Merkezi yükselmeye devam ediyor
MSB: 19 terörist etkisiz! MSB: 19 terörist etkisiz!
PTT'den 23 Nisan'a özel pul PTT'den 23 Nisan'a özel pul
Mobilyanın başkentinde şölen zamanı Mobilyanın başkentinde şölen zamanı
Turistik Diyarbakır Ekspresi’nden Kayseri’de “Turizm” molası Turistik Diyarbakır Ekspresi’nden Kayseri’de “Turizm” molası