Manisa Soma’da Heciz’e hizmet ziyareti


Gündem 16.06.2021 16:30:00 0
Manisa Soma’da Heciz’e hizmet ziyareti

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ yetkililerinden oluşan heyet, Soma ilçesine bağlı Heciz mahallesinde mahalle muhtarı ve mahallelilerle bir araya geldi.

MANİSA (İGFA) - Manisanın Soma ilçesine yapılan hizmet ziyaretinde Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ’nin yatırımlarıyla Heciz Mahallesinin çehresinin değiştiğini belirten mahalle sakinleri, yetkililere teşekkür etti.
Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Nursel Ustamehmetoğlu, Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanı Ergün Aksoy, MASKİ İlçe Hizmetleri Dairesi Başkanı Serpil Çakır ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı yetkililerinden oluşan heyet, Somanın Heciz Mahallesine ziyarette bulundu. Muhtar Özan Kıran ve mahallelilerle buluşan Büyükşehir yetkilileri, mahallede yaşayan kadınlarla da sohbet etti.
Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ’nin yaptığı yatırımlarla, kırsal mahallelerin de şehir merkezlerinden bir farkının kalmadığını belirten Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanı Ergün Aksoy, ihtiyaçlar doğrultusunda yatırımlara devam ettiklerini söyledi.


Başkan Başdeğirmen: İstediklerini yazsınlar, istediklerini çizsinler sandığın dibine gömüldüler Başkan Başdeğirmen: İstediklerini yazsınlar, istediklerini çizsinler sandığın dibine gömüldüler
Mehmet Şimşek : Yeni Burdur’u iktidarıyla muhalefetiyle el ele vererek inşa edeceğiz Cumhur ittifakı Burdur Belediye Başkan adayı Mehmet Şimşek kendi sosyal medya hesabı üzerinden “Burdur Tramvay” projesinin tanıtım filmini paylaştı.
Bakan Bayraktar: Nisanda elektrik ve doğal gaz fiyatlarında değişiklik olmayacak Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Uşak'ta yaptığı açıklamada Sakarya gaz sahasının daha kuzeybatısında bir sahada yeni bir kuyu kazıldığını belirterek, seçim sonrası nisan ayında elektrik ve doğal gaz fiyatları
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yerel seçim paylaşımı: Mitingler tamamlandı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere ilişkin "Millî iradenin tecelli aracı olan sandık, 85 milyon olarak hepimizin namusuna emanettir." ifadelerini kullandı.
Göynük pazar alanı tamamlanıyor Göynük pazar alanı tamamlanıyor