Gündem

Gündem Haberleri

Manisada 115 Milyonluk yatırım


Gündem 10.11.2021 15:00:00 0
Manisada 115 Milyonluk yatırım

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, MASKİ’nin Genel Kurulunda atıksu arıtma tesisi yatırımlarından da bahsetti. Başkan Ergün, Demirci, Selendi ve Kırkağaç’a 155 milyon TL yatırım yapacaklarının altını çizdi.

MANİSA (İGFA)- Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğünün 2021 yılı Kasım Ayı 2’inci Olağan Genel Kurulu 1’inci Birleşimi, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün başkanlığında gerçekleştirildi. Başkan Ergün, Genel Kuruldan önce yaptığı konuşmada MASKİ’nin Demirci ve Selendi atıksu arıtma tesisleri, ilçe merkezleri altyapıları ile Kırkağaç İlyaslar atıksu arıtma tesisi ile ilgili de güncel durumu hem meclis üyeleriyle hem de ekranları başındaki izleyicilerle paylaştı.

Başkan Ergün, Demirci Belediyesi ile protokol imzalayacaklarını belirterek, “Demirci Belediye Başkanımız Selami Selçuk’la 1-2 hafta kadar önce görüştük. Altyapı yapıldıkça hayata geçirilecek  yatırımlar karşılığında üstyapıları diğer ilçelerimizde ilçe belediyeleri üstlenmişti. Aynı anda hem doğalgaz boruları döşenecek hem de MASKİ olarak Demirci merkezin altyapısını yenileyeceğiz. Üstyapının 3’te 1’ini ilçe belediyemiz, 3’te 2’sini de Büyükşehir Belediyemizin yapması konusunda anlaştık" dedi. 


Yeşil Dönüşüm toplantısına sanayicilerden yoğun ilgi Yeşil Dönüşüm toplantısına sanayicilerden yoğun ilgi
Üniversite öğrencilerinden Mudanya'ya tarihi gezi Üniversite öğrencilerinden Mudanya'ya tarihi gezi
Vali Gökmen Çiçek Turizm Haftasını öğrencilerle kutladı Vali Gökmen Çiçek Turizm Haftasını öğrencilerle kutladı
A Milli Kadın Hentbol Takım'ın EURO 24'teki rakipleri belli oldu A Milli Kadın Hentbol Takım'ın EURO 24'teki rakipleri belli oldu
Isparta Belediyesi dalgıçları gölde temizlik çalışması yaptı Isparta Belediyesi dalgıçları gölde temizlik çalışması yaptı