Manisada açılan serginin geliri öğrencilere verilecek

Eğitime Katkı Derneği ve Manisa Büyükşehir Belediyesi destekleriyle Fatih Sergi Salonu’nda Naht Sanatı ve Suluboya Resim Sergisi açıldı. 14 Ekime kadar açık olacak sergide satışa sunulan eserlerin gelirleri ile öğrencilere burs verilecek.


Gündem 5.10.2021 12:00:00 0
Manisada açılan serginin geliri öğrencilere verilecek

MANİSA(İGFA)- Manisa Fatih Sergi Salonu’nda açılan Naht Sanatı ve Suluboya Resim Sergisi 4-14 Ekim tarihleri arasında yapılacak. Geliri ile öğrencilere burs verilecek sergide Eğitime Katkı Derneği Başkanı Süleyman Sami İlker, Türk Kadınlar Konseyi Onursal Üyesi Mübeccel Kafkaslı, Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Mehmet Güzgülü ve Manisa Valisi Yaşar Karadeniz, açılışta birer konuşma yaptı. 

Açılışa, Manisa Valisi Yaşar Karadeniz, Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Mehmet Güzgülü, Manisa CBÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Ataç, İl Emniyet Müdürü Ömer Uslusoy, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Şule Uygur, Manisa TSO Başkanı Mehmet Yılmaz, Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Fırat Özcan, Eğitime Katkı Derneği Başkanı Süleyman Sami İlker, Naht Sanatçısı Engin Kabadağ, suluboya resim çalışmalarını yapan Amatör Ressam Ahsen Hilal Tuncay ve konuklar katıldı.


Doğal gaza Nisan'da zam yok! Doğal gaza Nisan'da zam yok!
Küçükesence sağlıklı içme suyuna kesintisiz ulaşacak Küçükesence sağlıklı içme suyuna kesintisiz ulaşacak
ABD'li heyet TBMM'de ABD'li heyet TBMM'de
Bakan Tekin Tokat'ta öğrencilerle buluştu Bakan Tekin Tokat'ta öğrencilerle buluştu
Dijital İçerik Stratejisi Belgesi eğitimcilerle paylaşıldı Dijital İçerik Stratejisi Belgesi eğitimcilerle paylaşıldı