Manisada ağaçlandırma çalışması yapıldı


Gündem 26.10.2021 13:00:00 0
Manisada ağaçlandırma çalışması  yapıldı

Manisa Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Dairesi Başkanlığına bağlı ekipler, Karaçay Deresi yanındaki geniş alanda ağaçlandırma ve peyzaj çalışması başlattı.

MANİSA(İGFA)- Manisa Büyükşehir Belediyesi, Güzelyurt Mahallesi’nde yer alan Karaçay Deresi yanındaki geniş alanda ağaçlandırma ve peyzaj düzenlemesi çalışmaları başlattı. Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu, yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek, çalışmaları yürüten Kent Estetiği Daire Başkanı Hakan Göktaş’tan bilgi aldı.

Yapılan çalışmalar hakkında bilgiler veren Manisa Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Daire Başkanı Hakan Göktaş, “Şu an burası 150 bin metrekarelik bir alanın 20 bin metrekarelik üst kısmında çalışmalarımızı yürütüyoruz. Burasında yaptığımız temizlik çalışmaları sonrasında zemin tesviyesinden sonra da ağaçlarımızı diktik. Yarın da çim tohumlarını atmayı planlıyoruz. Alan içinde yaptığımız sondaj sonrasında otomatik sulama sistemini aktif edeceğiz. Hem çimlerimiz hem de dikmiş olduğumuz 300’den fazla ağacın sulaması bu sistemle yapılacak.


Maden suyu içmek zararlı mı? İddialara yanıt geldi... Maden suyu içmek zararlı mı? İddialara yanıt geldi...
Edirne'de cinayet Edirne'de cinayet
Edirne'de cinayet Edirne'de cinayet
Kadınlar, yazar Fatma Burçak’la kitabını konuştu Kadınlar, yazar Fatma Burçak’la kitabını konuştu
Keşan'da ölümlü kaza Keşan'da ölümlü kaza