Manisada "Bereketli Eller Çarşısı" açıldı

Manisada kadınlara destek için 2 yıl aradan sonra tekrara açılan " Bereketli Eller Çarşısı" Manisa Büyükşehir Belediye yetkilileri tarafından gezildi.


Gündem 5.10.2021 11:30:00 0
Manisada

MANİSA(İGFA)- Kadınların sosyal ve ekonomik hayatta yer edinmeleri için yaptıkları el emeği ürünleri satmaları için Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından açılan "Bereketli Eller Çarşısı" büyük ilgi gördü. 

Koronavirüs tedbirleri kapsamında Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından organize edilen "Bereketli Eller Çarşısı" kadınların aile bütçesine katkı sağlamasına yardımcı oluyor. Kültür Merkezi Meclis Fuaye Salonu’nda açılan çarşıyı ziyarete Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ertuğrul Yıldırım ile Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Fırat Özcan, geldi. Özcan, ürünlerini sergileyen kadınlara Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün selamlarını iletti,


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin! Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak
Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi
Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı