Manisada Doğanşehir Atıksu Arıtma Tesisi yapılıyor


Gündem 11.11.2021 17:30:00 0
Manisada Doğanşehir Atıksu Arıtma Tesisi yapılıyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi MASKİ Genel Müdürlüğü, Malatya’nın en büyük ilçelerinden biri olan Doğanşehir’e Atıksu Arıtma Tesisi kazandırıyor.

MALATYA(İGFA)- Malatya'da Doğanşehir ilçesinin Çığlık Mahallesi sınırları içerisinde 12 dönüm alan üzerine kurulacak olan Atıksu Arıtma Tesisi için temel atma, altyapı ve üstyapı yatırımları içinde açılış töreni düzenlendi.

Kurban kesilerek hazırlanılan temel atma ve açılış törenine; Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Cemal Noğay, Doğanşehir Kaymakamı Mehmet Kılıç, Doğanşehir Belediye Başkanı Durali Zelyurt, Hekimhan Belediye Başkanı Turan Karadağ, siyasi parti ilçe başkanları, muhtarlar, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, Büyükşehir Belediyesi ile MASKİ yöneticileri ve çalışanları katıldılar.


Yeşil Dönüşüm toplantısına sanayicilerden yoğun ilgi Yeşil Dönüşüm toplantısına sanayicilerden yoğun ilgi
Üniversite öğrencilerinden Mudanya'ya tarihi gezi Üniversite öğrencilerinden Mudanya'ya tarihi gezi
Vali Gökmen Çiçek Turizm Haftasını öğrencilerle kutladı Vali Gökmen Çiçek Turizm Haftasını öğrencilerle kutladı
A Milli Kadın Hentbol Takım'ın EURO 24'teki rakipleri belli oldu A Milli Kadın Hentbol Takım'ın EURO 24'teki rakipleri belli oldu
Isparta Belediyesi dalgıçları gölde temizlik çalışması yaptı Isparta Belediyesi dalgıçları gölde temizlik çalışması yaptı