Manisada gölet temizliği başladı

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarımsal ve kırsal kalkınmaya yönelik çalışmalarına devam ediyor. Hayvanların su içtiği göletlerin temizliği yapıldı.


Gündem 27.09.2021 14:00:00 0
Manisada gölet temizliği başladı

MANİSA(İGFA)-  Manisa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı, kış mevsimi öncesinde hayvan içme suyu göletleri yapım ve bakımını tamamlıyor. 

Manisa Köprübaşı ilçesine bağlı Gökveliler Mahallesi’nde bulunan 2 adet hayvan içme suyu göletinde temizlik çalışmaları son buldu. Gökveliler Mahallesi sakinleri, çalışmalar nedeniyle Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e ve Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekiplerine teşekkür etti.


Hayvan sayısı arttı, fiyatlar düştü Isparta’da hayvan sayısının artması ve ete talebin azalması nedeniyle kırmızı et fiyatlarında düşüş yaşandı.
Çalışanların beklediği müjdeyi Bakan Işıkhan verdi! Esnek çalışma modeli geliyor Çalışanlar dikkat! Uzaktan ve esnek çalışmada düzenleme sinyali Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'dan geldi. Işıkhan, "Çalışma Genel Müdürlüğümüz bu konuda mevzuat düzenlemelerini gerçekleştiriyor." dedi.
TEFENNİ'DE MİNİKLERE TRAFİK EĞİTİMİ VERİLDİ TEFENNİ'DE MİNİKLERE TRAFİK EĞİTİMİ VERİLDİ
İhtiyaç sahipleri için ‘Ekmek kart’ uygulaması Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, ihtiyaç sahibi vatandaşlar için ekmek kart uygulaması üzerinde çalıştıklarını duyurdu.
EMNİYET EKİPLERİ MOTOSİKLET HIRSIZLARINI KISKIVRAK YAKALADI EMNİYET EKİPLERİ MOTOSİKLET HIRSIZLARINI KISKIVRAK YAKALADI