Manisada görme engelliler için yürüdüler


Gündem 20.10.2021 11:30:00 0
Manisada görme engelliler için yürüdüler

Görme engelli bireylerin yaşadığı sorunlara dikkat çekmek amacıyla 63 yıldır kutlanan Beyaz Baston Güvenlik Günü farkındalık yürüyüşü etkinliği Manisa’da da gerçekleştirildi.

MANİSA(İGFA)- Etkinliği düzenleyen Altı Nokta Körler Derneği Başkanı Hüseyin Pehlivan, toplumun görme engelli vatandaşlara karşı daha duyarlı olması gerektiğini vurgularken; kendilerine beyaz baston tedarikinde bulunan Manisa Büyükşehir Belediyesi'ne de teşekkür etti. 

Dünyada her yıl 15 Ekim tarihinde kutlanan Beyaz Baston Güvenlik Günü farkındalık yürüyüşü, Manisa’daki hava şartları nedeniyle 19 Ekim tarihinde gerçekleştirildi. Manisa Valiliği önünde başlayan farkındalık yürüyüşüne Manisa Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Ergün Aksoy, Sosyal Hizmetler Dairesi Halkla İlişkiler Şube Müdürü Gökhan Kiriş, Altı Nokta Körler Derneği Başkanı Hüseyin Pehlivan, Altı Nokta Körler Derneği üyeleri ve Yunusemre Muhtarlar Derneği Başkanı Bedriye Pehlivan da katıldı.


Köprüler Başkent'e nefes aldıracak Köprüler Başkent'e nefes aldıracak
Çöl sıcaklarına dikkat! Sıcaklıklar artıyor Çöl sıcaklarına dikkat! Sıcaklıklar artıyor
Burdur'da 23 Nisan coşkuyla kutlandı! TBMM’nin açılışı 104’üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Burdur’da coşku ile kutlandı. Cumhuriyet Meydanı’ndaki kutlamalarda sosyal medyada çektikleri yöresel halk oyunu videolarıyla milyonlarca izleyiciy
Abdi Özeren İmam hatip ortaokulu öğrencisi Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ziyaret etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Nedeniyle Millî Eğitim Bakanı Sayın Yusuf Tekin ve Beraberindeki Çocukları Kabul Etti.
Öğretmen atamaları ne zaman? Bakan Tekin tarih verdi! Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, "Öğretmen atamalarında önümüzdeki hafta sayı netleşir." dedi. Bakan Tekin, müfredatla ilgili Talim Terbiye Kurulunun çalışmalarının devam ettiğini de söyledi.