Manisada görme engelliler için yürüdüler


Gündem 20.10.2021 11:30:00 0
Manisada görme engelliler için yürüdüler

Görme engelli bireylerin yaşadığı sorunlara dikkat çekmek amacıyla 63 yıldır kutlanan Beyaz Baston Güvenlik Günü farkındalık yürüyüşü etkinliği Manisa’da da gerçekleştirildi.

MANİSA(İGFA)- Etkinliği düzenleyen Altı Nokta Körler Derneği Başkanı Hüseyin Pehlivan, toplumun görme engelli vatandaşlara karşı daha duyarlı olması gerektiğini vurgularken; kendilerine beyaz baston tedarikinde bulunan Manisa Büyükşehir Belediyesi'ne de teşekkür etti. 

Dünyada her yıl 15 Ekim tarihinde kutlanan Beyaz Baston Güvenlik Günü farkındalık yürüyüşü, Manisa’daki hava şartları nedeniyle 19 Ekim tarihinde gerçekleştirildi. Manisa Valiliği önünde başlayan farkındalık yürüyüşüne Manisa Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Ergün Aksoy, Sosyal Hizmetler Dairesi Halkla İlişkiler Şube Müdürü Gökhan Kiriş, Altı Nokta Körler Derneği Başkanı Hüseyin Pehlivan, Altı Nokta Körler Derneği üyeleri ve Yunusemre Muhtarlar Derneği Başkanı Bedriye Pehlivan da katıldı.

“Veli Gök’ün projeleri yol gösteriyor” İklim Krizi Tarımı Değiştiriyor: Veli Gök’ün Vizyonu ve Tepeli Köyü’nün Örnek Adımı Bölgeye Yol Gösteriyor
Isparta’da kitap şöleni başlıyor 150 yayınevi ve onlarca yazar 12–21 Aralık’ta Gökkubbe’de kitapseverlerle buluşacak
7. Takas Şenliği Dokumapark’ta! Kepez Belediyesi ev sahipliğinde, Antalya Gıda Topluluğu iş birliğiyle 7. Takas Şenliği, 14 Aralık Pazar günü 14.00 ile 16.00saatleri arasında Dokumapark’ta düzenlenecek.
AK Parti Serik Kadın Kolları’ndan Sarıabalı’da Gönül Buluşması Selda Aslan başkanlığındaki AK Parti Serik Kadın Kolları, Sarıabalı Mahallesi’nde büyükler ve vatandaşlarla bir araya gelerek talepleri dinledi, gönül bağlarını güçlendirdi.
Antalya'a Evde Diyaliz Projesi hastalara konfor ve kolaylık sağlıyor Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi tarafından başlatılan Evde Diyaliz Projesi kapsamında kronik böbrek yetmezliği hastaları hemodiyaliz tedavisini evlerinde alabilirken, mobil sağlık ekipleri hastaneye ulaşmakta zorlananlara ye