Gündem

Gündem Haberleri

Manisada HES kodu ziyareti

Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanı Hüseyin Üstün, Salihli ve Alaşehir ilçelerinde yolcu taşıma kooperatiflerini ziyaret ederek, toplu taşıma araçlarını kullanacak vatandaşlar için mutlaka HES kodu sorgulamasının yapılması yönünde uyarı ve


Gündem 13.03.2021 15:30:00 0
Manisada HES kodu ziyareti

MANİSA (İGFA) - Manisada Salihli ve Alaşehir ilçelerinde taşıma kooperatiflerini ziyaret eden Ulaşım Dairesi Başkanı Hüseyin Üstün, kartsız binişlerde HES kodu sorgulamasının önemine vurgu yaptı.

COVID-19 salgınına karşı bulaşma riskinin azaltılması, hastalık tanısı konulan kişiler ile temaslı durumundaki kişilerin tespit edilerek izolasyona tabi tutulmasını sağlamak için geliştirilen HES kodu uygulamasının toplu taşıma araçlarında zorunlu hale getirildiğini hatırlatan Üstün, Manisa İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu’nun kararıyla HES kodu tanımlaması yapılmayan elektronik/akıllı seyahat kartları ile binişlere 08 Şubat 2021 tarihinden itibaren izin verilmemesi, elektronik kartı olmayan para ile biniş yapan vatandaşların toplu taşıma araçları kullanımlarında HES kodu kontrolü yapılması istendiğinin altını çizdi. Alınan tedbirlere mutlaka uyulması gerektiğine dikkati çeken Üstün, “Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı olarak elektronik kartı olmayan para ile biniş yapan vatandaşların toplu taşıma araçları kullanımlarında HES kodu kontrollerinin yapılmasıyla ile ilgili de denetim ve kontrollerimiz arttırılacaktır” dedi.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin! Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak
Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi
Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı