Manisada Muhtar Akça, “Ata’mızın ‘Köylü Milletin Efendisidir’ sözünü anladık


Gündem 20.10.2021 13:30:00 0
Manisada Muhtar Akça, “Ata’mızın ‘Köylü Milletin Efendisidir’ sözünü anladık

Anlamını Cengiz Başkan Sayesinde Anladık” MASKİ Genel Müdürlüğü, Salihli ilçesine bağlı Çelikli Mahallesinde açtığı sondaj kuyusunda saniyede 8 litre verime sahip suya ulaştı.

MANİSA(İGFA)- Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde vatandaşlara kesintisiz ve sağlıklı içme suyu sağlama çalışmaları kapsamında Salihli ilçesine bağlı Çelikli Mahallesine yeni bir sondaj kuyusu açtı. Sondajda saniyede 8 litre verime sahip suya ulaşıldı. Suyun analizinin yapılması için numune alımı da gerçekleştirildi.

Yapılan çalışmalarla ilgili konuşan Mahalle Muhtarı Erol Akça da, “Ata’mızın ‘Köylü Milletin Efendisidir’ sözünün anlamını Cengiz Başkan sayesinde anladık. Yol medeniyet, su hayattır. Bu iki önemli hizmeti de Başkanımız bizlere sundu” dedi.


Konya'da Başkan Altay vatandaşlarla buluşuyor Konya'da Başkan Altay vatandaşlarla buluşuyor
Dolandırıcılar Toncoin için Telegram kullanıcılarının hedefinde Dolandırıcılar Toncoin için Telegram kullanıcılarının hedefinde
Keşan Jandarması çalınan jeneratörü sahibine teslim etti Keşan Jandarması çalınan jeneratörü sahibine teslim etti
Edirne'de 7 düzensiz göçmen yakalandı Edirne'de 7 düzensiz göçmen yakalandı
İzmit Belediyesi halk sağlığı için ilaçlama çalışmalarını sürdürüyor  İzmit Belediyesi halk sağlığı için ilaçlama çalışmalarını sürdürüyor