Manisada Tarık Almış Spor Tesisine kapsamlı bakım


Gündem 24.10.2021 13:30:00 0
Manisada Tarık Almış Spor Tesisine kapsamlı bakım

Manisa Büyükşehir Belediyesinin kent gençliğinin hizmetine sunduğu Tarık Almış Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Tesisleri’nde yenileme çalışması başlatıldı.

MANİSA (İGFA) - Manisa Büyükşehir Belediyesi, Tarık Almış Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Tesisleri’nde kapsamlı bir yenileme çalışması başlattı.

Yürütülen çalışmaları Manisa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Uğur Topkaya; Yapım Kontrol ve Uygulama Şube Müdürü Egemen Eceoğlu ile birlikte inceledi.

Çalışmaları yılsonuna kadar tamamlamayı planladıklarını belirten Manisa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Uğur Topkaya, spor sahasının altında tesviye betonunun dökülerek, komple zemin kaplamasını yenilendiğini kaydetti. Söz konusu tesiste aynı zamanda, yüzme havuzlarında da kapsamlı bir tadilata da girdiklerini anlatan Topkaya, "Kısa zaman içerisinde tamamlayarak, sporcuların hizmetine tekrar açmayı planlıyoruz” dedi.

 


Antalya’da güzellik buluşması Uluslararası ‘Güzellik, Estetik ve Kozmetoloji” Çalıştayı başladı Antalya’da güzellik akademisyenleri ile uzmanlarının buluştuğu, 4 gün sürecek Uluslararası ‘Güzellik, Estetik ve Kozmetoloji” Çalıştayı (Beautycare 2024) başladı. Ç
‘Minik Eller Büyük Hayaller’ Projesi İzmir’de tüm hızıyla sürüyor ‘Minik Eller Büyük Hayaller’ Projesi İzmir’de tüm hızıyla sürüyor
Muğla Valisinden Başkan Aras’a ziyaret Muğla Valisinden Başkan Aras’a ziyaret
Manisa'da Büyükşehir MCBÜ işbirliği Manisa'da Büyükşehir MCBÜ işbirliği
Kocasinan’da 3 gün sürecek çocuk şenlikleri başladı Kocasinan’da 3 gün sürecek çocuk şenlikleri başladı