Manisada yeni proje alanlarına yerinde inceleme

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ertuğrul Yıldırım, Büyükşehir Belediyesi tarafından Akhisar ve Yunusemre ilçelerinde yeni projelerin hayata geçirileceği alanları inceledi.


Gündem 31.03.2021 13:30:00 0
Manisada yeni proje alanlarına yerinde inceleme
MANİSA (İGFA)- Ertuğrul Yıldırım, Emlak ve İstimlak Dairesi Başkanı Mehmet Kara, İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı Harita Şube Müdürü Orçun Doğan ile birlikte, Akhisar ilçesini ziyaret etti. Akhisar İtfaiye Amirliği Binası’nın yapılacağı alanla incelemelerine başlayan heyet, sırasıyla Çocuk Kültür Sanat Merkezi, Gençlik Merkezi, MABEM ve Hizmet Binası’nın yapılacağı mevcut Akhisar İtfaiye Amirliği, Kültürpark (Şehit Necdi Şentürk Parkı) üzerinde değerlendirmelerde bulundu. Yıldırım ve beraberindekiler inceleme programlarını Manisa Organize Sanayi Bölgesi girişinde bulunan Orman Genel Müdürlüğü’nden tahsis edilen ve Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Huzurevi ve Alzheimer Gündüz Bakım Evi’nin yapılacağı alanı inceleyerek, programını sonlandırdı. İncelemelerin ardından açıklamalarda bulunan Genel Sekreter Yardımcısı Ertuğrul Yıldırım, halkın ihtiyaçlarına ve beklentilerine cevap verecek olan projeleri ivedilikle hayata geçireceklerini söyledi.

Başkan Başdeğirmen: İstediklerini yazsınlar, istediklerini çizsinler sandığın dibine gömüldüler Başkan Başdeğirmen: İstediklerini yazsınlar, istediklerini çizsinler sandığın dibine gömüldüler
Mehmet Şimşek : Yeni Burdur’u iktidarıyla muhalefetiyle el ele vererek inşa edeceğiz Cumhur ittifakı Burdur Belediye Başkan adayı Mehmet Şimşek kendi sosyal medya hesabı üzerinden “Burdur Tramvay” projesinin tanıtım filmini paylaştı.
Bakan Bayraktar: Nisanda elektrik ve doğal gaz fiyatlarında değişiklik olmayacak Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Uşak'ta yaptığı açıklamada Sakarya gaz sahasının daha kuzeybatısında bir sahada yeni bir kuyu kazıldığını belirterek, seçim sonrası nisan ayında elektrik ve doğal gaz fiyatları
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yerel seçim paylaşımı: Mitingler tamamlandı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere ilişkin "Millî iradenin tecelli aracı olan sandık, 85 milyon olarak hepimizin namusuna emanettir." ifadelerini kullandı.
Göynük pazar alanı tamamlanıyor Göynük pazar alanı tamamlanıyor