Manisada zarar gören ağaçlar yenileniyor

Manisa Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Dairesi Başkanlığı, kent merkezindeki yeşil alanlarda yer alan ve olumsuz hava koşulları nedeniyle zarar gören ağaçların yerine yenilerini dikiyor.


Gündem 5.04.2021 14:30:00 0
Manisada zarar gören ağaçlar yenileniyor
MANİSA (İGFA)- Kente bir yandan yeni yeşil alanlar kazandıran Manisa Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Dairesi Başkanlığı, bir yandan da mevcut yeşil alanların bakımına özenle devam ediyor. Bu kapsamda Kent Estetiği Dairesi Başkanlığı, kent merkezinde orta refüjlerde yer alan ve olumsuz hava koşulları nedeniyle zarar gören ağaçların yerine yenisini dikiyor. Çalışmalar hakkında bilgi veren Kent Estetiği Dairesi Başkanı Hakan Göktaş, çalışmaların tamamlanmasıyla, mevcut yeşil dokunun daha sağlıklı bir görünüm kazanacağını söyledi. Göktaş, geçtiğimiz aylarda meydana gelen şiddetli fırtınada kaybettiğimiz ağaçların yerine yenisini diktiklerini belirterek, şuan Muhsin Yazıcıoğlu, Tarzan ve Mehmet Akif Ersoy Bulvarı’nda 235 adet leylandi ve palmiye ağacının dikimini sağladıklarını kaydetti.

ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Şadi Özdemir: "Kentsel dönüşüm bölgesel yapılmalı" Şadi Özdemir: "Kentsel dönüşüm bölgesel yapılmalı"
Başkan Altay Karapınar ve Ereğli’de vatandaşlarla buluştu Başkan Altay Karapınar ve Ereğli’de vatandaşlarla buluştu
Yeniden Refah Partisi, Bursa'da ne yapacak? Yeniden Refah Partisi, Bursa'da ne yapacak?
KTO Karatay Üniversitesi, ISO 50001 Enerji Yönetim Sistemi Belgesi aldı KTO Karatay Üniversitesi, ISO 50001 Enerji Yönetim Sistemi Belgesi aldı